Απαντηση για το θεμα του Ασθενοφορου του Κεντρου Υγειας Σαπων

Η Ο. Λούρμπα κατηγορεί τον Δ. Κοτσάκη για μεροληψία στο θέμα της επιστροφής του Ασθενοφόρου στην Αλεξανδρούπολη

Προσωποπαγή, μεροληπτική και ασθενούς μνήμη χαρακτηρίζει την άποψη του κ. Δημήτρη Κοτσάκη, όπως αυτή εκφράστηκε με ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρωνείας Σαπών και Νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Σαπών κ. Ολυμπία Λούρμπα.
 
Σε απαντητική της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται αφενός στην προσπάθεια που έγινε από τη Δημοτική Αρχή για την δημιουργία μόνιμης βάσης ΕΚΑΒ στις Σάπες, ενώ σημειώνει πως δεν ζητήθηκε από τον Δήμο η βοήθεια για την κάλυψη, ούτε το θέμα τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον ίδιο.
 
Η ανάρτηση έχει ως εξής:
 
«Η άποψη σας κ. Κοτσάκη για το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Σαπών και την επιστροφή του στην Αλεξανδρούπολη είναι προσωποπαγής, μεροληπτική και ασθενούς μνήμης.
 
Χωρίς να αποδίδει ευθύνες στην Δημοτική Αρχή με την οποία ήταν υποψήφιος για την ανύπαρκτη παρέμβαση της στο συγκεκριμένο θέμα, εγκαλείται την σημερινή, αποσιωπώντας τις πολλαπλές διεκδικήσεις και τα της για την ουσιαστική λύση του προβλήματος (κι όχι ευκαιριακής) με την ίδρυση βάσης ΕΚΑΒ στις Σάπες.
 
Τα έγγραφα του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και του Δημάρχου προς τα Υπουργεία, τους Βουλευτές και τις Υγειονομικές Υπηρεσίες είναι αποδεικτικά στοιχεία που δεν αμφισβητούνται, όπως το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής είναι δημόσιο έγγραφο και αίτημα.
 
Η εκφρασμένη πρόταση της Δημοτικής Αρχής για την παραχώρηση κτιρίου και τεχνολογικού εξοπλισμού για τη λειτουργία βάσης ΕΚΑΒ δεν μπορούν να αλλοιωθούν, πάρα μόνο από εμπαθείς.
 
Το Κ.Υ. Σαπών ποτέ δεν ζήτησε  σ’ αυτόν τον τομέα τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής και ούτε εσείς ο ίδιος θέσατε ποτέ θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ή σε επισκέψεις παραγόντων που βρέθηκαν στο Κ.Υ. Σαπών. Ακόμη και πρόσφατα, ο Δήμαρχος κ. Ντίνος Χαριτόπουλος στην επίσκεψη του στο Κ.Υ. Σαπών με τον κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, έθεσε ακόμη μία φορά δημοσιά το αίτημα για την ίδρυση βάσης ΕΚΑΒ στις Σάπες.
 
Αυτή είναι η αλήθεια, η οποία δεν μπορεί να παραχαραχθεί στο βωμό της στείρας σκοπιμότητας και της αντιπολίτευσης.
 
Λούρμπα Ολυμπία,
Νοσηλεύτρια Κέντρου Υγείας Σαπών
Δημοτική Σύμβουλος Μαρωνείας – Σαπών»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.