Απαντησεις Παπαεμμανουηλ για την παρουσια του Υπηρεσιακου Αυτοκινητου στους Αμμολοφους

«Συνάντηση με επενδυτές, που ενδιαφέρονται να κάνουν μια μεγάλη επένδυση στην ΠΕ Δράμας» τον έφερε στο χώρο, τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας

Το θέμα της παρουσίας υπηρεσιακού οχήματος της ΠΕ Δράμας σε parking καλοκαιρινού beach bar της περιοχής «Αμμόλοφοι» της Καβάλας την Κυριακή 31 Ιουλίου, έφερε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ η παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης, με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Χριστόδουλο Τοψίδη να τονίζει πως η παρουσία του προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο να χρησιμοποιεί αιρετός κρατικό αυτοκίνητο της Περιφέρειας για τις μετακινήσεις του, ιδιαίτερα σε περίοδο ενεργειακής και οικονομικής κρίσης.

Κατηγόρησε δε τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γρηγόρη Παπεμμανουήλ -ο οποίος παραδέχτηκε πως βρισκόταν στου Αμμόλοφους εκείνη την ημέρα- ότι προχωρά σε κατ’ εξακολούθησιν παράνομες, προκλητικές και καταχρηστικές ενέργειες, μιας και υπάρχουν αναφορές, σημείωσε, πως το υπηρεσιακό αυτοκίνητο χρησιμοποιείται και σε άλλες περιπτώσεις για προσωπικούς λόγους.

Απαντώντας ο Αντιπεριφερειάρχης σημείωσε πως από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του κινείται αποκλειστικά με το δικό του ΙΧ, παρόλο που έχει έγκριση να οδηγεί 3 οχήματα της ΠΕ Δράμας. «Ποτέ δεν ζημίωσα την υπηρεσία, ποτέ δεν έκανα κατάχρηση των δικαιωμάτων μου, ποτέ δεν άσκησα παράνομα και καταχρηστικά τα προνόμια που κατέχω από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, διάγω μια ζωή λιτή και απέριττη με ήθος και αξιοπρέπεια» ανέφερε.

Παραδέχτηκε βέβαια πως ήταν λάθος του που μετέβηκε με το συγκεκριμένο όχημα στο συγκεκριμένο χώρο, έπρεπε όμως να βρίσκεται εκεί, «για συγκεκριμένη συνάντηση με επενδυτές, που ενδιαφέρονται να κάνουν μια μεγάλη επένδυση στην ΠΕ Δράμας, και από αυτούς ορίστηκε η συνάντηση στο συγκεκριμένο χώρο» ανέφερε.

Όσο για το γιατί μετακινήθηκε με το υπηρεσιακό όχημα, τόνισε πως έτυχε το ιδιωτικό αυτοκίνητό του να παρουσιάσει βλάβη, για αυτό και χρησιμοποίησε το πρώτο, με τα καύσιμα να καλύπτονται από τον ίδιο.

«Κακώς πήρα το υπηρεσιακό όχημα εκείνη την ώρα, δεν σκέφτηκα όμως πως μια τέτοια ενέργεια θα δημιουργούσε τέτοιο θέμα» σημείωσε, αφήνοντας αιχμές για «ανθρώπους που κατ’ επάγγελμα μέσα από μία εικόνα, χωρίς να εξηγούν και να ρωτούν τι συνέβη, προσπαθούν να δημιουργήσουν δήθεν σκάνδαλο, να πλήξουν και να λοιδορήσουν την αξιοπρέπεια και την τιμή των ανθρώπων που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν δώσει τέτοιο δικαίωμα».

Κλείνοντας χαρακτήρισε το όλο συμβάν «πισώπλατη μαχαιριά», που δεν τον τρομάζει και δεν θα τον πτοεί, επισημαίνοντας με νόημα πως «με τους κακόβουλους ανθρώπους που προσπαθούν να με βλάψουν δεν θα χαθούμε».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.