Αντιπαραθεση στον Δημο Ιασμου για την αρνηση συζητησης ψηφισματος κατα του χρυσου

Οντέρ Μουμίν: «Τους αφήνω στην κρίση της κοινής γνώμης»

Κυριάκος Αμούτζας:  «Ψεύτης και συκοφάντης ο δήμαρχος Ιάσμου»

Την άρνηση 12 Δημοτικών Συμβούλων, να συζητήσουν στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης το ψήφισμα του Δημάρχου Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, κατά του χρυσού, στηλιτεύει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

«Σήμερα, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιάσμου. Εκτός ημερήσιας διάταξης και εκτάκτως, έφερα προς συζήτηση το ψήφισμα για να πούμε ένα ηχηρό “ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ”. 12 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκαν αυτή την απόφαση και καταψήφισαν το “ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ”. Είναι μια απόφαση ντροπή για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιάσμου. Αφήνω, λοιπόν, αυτούς τους 12 στην κρίση όλης της Ροδόπης, όλων των Θρακιωτών. Κυριάκος Αμούτζας, Λάκης Δαλακούρας, Ανέστης Βακιάννης, Χρηστίνα Βιδούρα, Βασίλειος Αυγούστης, Ερτζάν Μουεμίν, Ερκάν Κίντς, Καάν Μουμίν, Μουσδάτ Καρα Χασάν, Ναδήρ Ιδρύς, Παναγιώτης Σπορίκης και Μεχμέτ Αρήφ, είναι αυτοί που αρνήθηκαν να εκδώσουμε το ψήφισμα κατά του χρυσού, με αποτέλεσμα να συναινούν σε κάτι το οποίο θα βάλει σε μεγάλο κίνδυνο τις επόμενες γενιές, τη νεολαία με επιβαρυντικές συνέπειες για την κοινωνία μας. Τον κύριο Αμούτζα τον καταλαβαίνω, διότι ο πρόεδρος του, ο κύριος Μπούκας, είναι φίλος με τον Κακουλίδη που λέει ΝΑΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ από τη μεριά τον Σαπών. Οι υπόλοιποι σύμβουλοι για ποιο λόγο να αρνηθούν ένα τέτοιο ψήφισμα κατά του χρυσού” δήλωσε ο Οντέρ Μουμίν, αφήνοντας τους αρνηθέντες Δημοτικούς Συμβούλους στην κρίση της κοινής γνώμης.

Κυριάκος Αμούτζας: «Θα τον αφήσουμε στον κατήφορο του!»

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ιάσμου, κ. Κυριάκος Αμούτζας απάντησε στις μομφές του δημάρχου επισημαίνοντας τα εξής:

«Είμαι, πλέον, πεπεισμένος ότι ο Δήμαρχος Ιάσμου ούτε Ελληνικά καταλαβαίνει, ούτε είναι σε θέση να διαχωρίσει μια θεσμική στάση!

Καταψήφισα σήμερα την ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ διότι ήταν ένα εκτός ημερήσιας διάταξης, σοβαρό, θέμα το οποίο και θα έπρεπε να έρθει ως επίσημο θέμα σ’ ένα επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Διαχρονικά η θέση μου είναι ενάντια στον χρυσό και προφανώς γνωριζόμαστε όλοι στον τόπο.

Υπάρχει άνθρωπος που να με ξέρει και να θεωρεί ότι θα έθετα σε κίνδυνο τις επόμενες γενιές;

Είναι τέτοια η έλλειψη επιχειρημάτων και η προσπάθεια να δολοφονεί χαρακτήρες που εκτός του ότι απέτυχε πλήρως, τώρα γελοιοποιείται κιόλας. Ψεύτης και συκοφάντης!

Θα τον αφήσουμε στον κατήφορο του!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.