Ανοιξαν οι καλπες για την εκλογη προεδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Τα τμήματα στα οποία μπορούν να ψηφίσουν μέλη και φίλοι του κόμματος στη Ροδόπη

Τα μέλη και τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές ανάδειξης ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου καλεί η Ν.Ε. Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Όπως τονίζει σε μήνυμά της, «Ζητάμε από τον κόσμο να έρθει και μέσα από τη συμμετοχή του, να δώσει δύναμη στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στην αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, ώστε την επόμενη μέρα να δώσουμε από καλύτερη θέση τις πολιτικές μάχες απέναντι στη ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις πολιτικές του.

Την επόμενη μέρα θα πρέπει να προχωρήσουμε με ενότητα και συλλογικότητα, κι έτσι πρέπει να γίνει, και είναι κάτι που επιβεβαιώνουν με τις τοποθετήσεις τους όλοι οι υποψήφιοι. Οπότε και αυτός είναι ο πρώτος στόχος για την αναδιάταξη του κόμματος, αφήνοντας πίσω την εσωστρέφεια και την απογοήτευση.

Στον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς και στην Προοδευτική Συμμαχία βρεθήκαμε άνθρωποι με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, εμπειρίες και διαδρομές. Μας ενώνει όμως ένας κοινός στόχος για μία κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης, ανθρωπιάς, δημοκρατίας και ελευθερίας. Με όλες και όλους αυτούς, αλλά και με κάθε πολίτη που τον καλούμε να έρθει αύριο να ψηφίσει, θα συνδιαμορφώσουμε μια κοινωνική δυναμική που μπορεί να μας εξοπλίσει για το δυστοπικό μέλλον που είναι ήδη εδώ. Το καλύτερο αύριο θα έρθει μόνο αν το διεκδικήσουμε»

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ – Εργατικό Κέντρο (2 τμήματα)

ΙΑΣΜΟΣ – ΚΑΠΗ Ιάσμου

               – Μίσχος Σύλλογος Νέων

               – Πελεκητή Δημοτικό Κτίριο “ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ”

ΣΑΠΕΣ – Συνεδριακό Κέντρο

ΑΡΡΙΑΝΑ – Δημαρχείο

Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές 8:00πμ – 8:00μμ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.