Ανοιχτο προσκλητηριο συναντησης απο τους Ανεστη Στρατιαδη και Γιωργο Λουτατιδη

Δίνουν «ραντεβού» σήμερα το απόγευμα στη Λέσχη Κομοτηναίων με όλους τους ενδιαφερόμενους για να αναπτύξουν τις σκέψεις τους για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές

Ανοιχτή πρόσκληση συνάντησης προς όλους τους ενδιαφερόμενους απευθύνουν οι δύο ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής κ. Ανέστης Στρατιάδης και κ. Γιώργος Λουτατίδης. Το προσκλητήριο  αφορά τη σημερινή ημέρα με χώρο συνάντησης τον δεύτερο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι θα αναπτύξουν τους λόγους της ανεξαρτητοποίησής τους και θα αναπτύξουν τις σκέψεις τους για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Αναλυτικά οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν στο προσκλητήριό τους:

«Την Τρίτη 18/7 καλούμε τους συνυποψηφίους μας στην Πολη-τικη Ανατροπή, τους συμπολίτες μας που υποστήριξαν την παράταξη στις δημοτικές εκλογές αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται στην Λέσχη Κομοτηναιων στον δεύτερο όροφο στις 6.30μμ. Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι 1) Να εξηγήσουμε την αποχώρηση μας από την δημοτική παράταξη. 2) Να αναπτύξουμε τις σκέψεις και θέσεις μας για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτώβρη 2023. Θα χαρούμε να συνευρεθούμε για να κάνουμε εποικοδομητική συζήτηση αλλά και να αποφασίσουμε την παρέμβαση μας στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.