Ανεξαρτητος πλεον ο προεδρος της Κοινοτητας Μεγαλου Πιστου

Καταγγέλλει πως ήρθε αντιμέτωπος με πιέσεις, απειλές, ύβρεις και συκοφαντικές δυσφημήσεις από τον Δήμαρχο Οντέρ Μουμίν

Σταματημό δεν έχουν οι πολιτικές αντεγκλήσεις στον Δήμο Ιάσμου. Χθες μέσω γραπτής του δήλωσης ακόμη ένας αιρετός έβαλλε κατά του Δημάρχου Οντέρ Μουμίν. Ο λόγος για τον κ. Χασάν Σερχάτ, Πρόεδρο της Κοινότητας Μεγάλου Πιστού, ο οποίος καταγγέλλει πως «ήρθα συνεχώς αντιμέτωπος με πιέσεις, απειλές, ύβρεις και συκοφαντικές δυσφημήσεις του Δημάρχου Ιάσμου Όντερ Μουμίν με σκοπό να περιοριστώ και στο τέλος να παραιτηθώ».

Παράλληλα ο ίδιος γνωστοποιεί πως αναγκάστηκε χθες να παραδώσει τη σφραγίδα των αρμοδιοτήτων του, δηλώνοντας ωστόσο πως θα συνεχίσει στη θέση του Προέδρου της κοινότητας, ως ανεξάρτητος όμως πλέον.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Χασάν Σερχάτ:

«Ξεκίνησα τον αγώνα μου στην τοπική αυτοδιοίκηση όχι λόγω φυσικής δύναμης αλλά λόγω της ικανότητας μου να μη σκύβω ποτέ το κεφάλι και έτσι συνέχισα.

Και ενώ εκλέχτηκα πρόεδρος της κοινότητας στον οικισμό μου το Μέγα Πιστό με 128 ψήφους που με τίμησαν οι πολίτες του οικισμού μου, προσπάθησα να κάνω πολλά για τον οικισμό μου αλλά ήρθα συνεχώς αντιμέτωπος με πιέσεις, απειλές, ύβρεις και συκοφαντικές δυσφημήσεις του Δημάρχου Ιάσμου Όντερ Μουμίν με σκοπό να περιοριστώ και στο τέλος να παραιτηθώ.

Δεν θα γίνω ένας από αυτούς που με ήθελαν «Μίλα μίλα, Σώπα σώπα». Η απόφαση μου είναι να μείνω όρθιος στα πόδια μου.

Σήμερα βιαίως αναγκάστηκα να παραδώσω την σφραγίδα της αρμοδιότητας μου και ενώ μου αποστερούν τις νόμιμες αρμοδιότητες μου θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στους κατοίκους του οικισμού ως ανεξάρτητος τοπικός κοινοτάρχης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.