Ανεξαρτητοποιουνται οι Ανεστης Στρατιαδης και Γιωργος Λουτατιδης απο την «ΠΟΛΗ-τικη Ανατροπη»

«Πιστεύουμε ότι υπηρετούμε καλύτερα και ενισχύουμε περισσότερο την ομόνοια και την αδελφοσύνη μεταξύ των δημοτών του Δήμου μας» αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Την ανεξαρτητοποίησή τους από την δημοτική παράταξη «ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή» γνωστοποίησαν σήμερα, Τρίτη 11 Ιουλίου με επιστολή τους προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής κ.Κλεοπάτρα Στογιαννίδου οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ.Ανέστης Στρατιάδης και Γιώργος Λουτατίδης.

Όπως αναφέρεται στην σχετική επιστολή «η παρουσία και η συμμετοχή του καθενός εξ ημών στο Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνεται εφεξής υπό την ιδιότητα του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου».

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Αξιότιμη κ.Στογιαννίδου,

Ως δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κομοτηνής σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Αποχωρούμε άμεσα και οριστικά, με την υποβολή της παρούσας, από την Δημοτική Παράταξη «Πολη-τική Ανατροπή».

Η παρουσία και η συμμετοχή του καθενός εξ’ ημών στο Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνεται εφεξής υπό την ιδιότητα του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου.

Με την παρούσα δήλωση και θέση μας και τις εξ αυτής συνέπειες στην συμμετοχή μας στις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου πιστεύουμε ότι υπηρετούμε καλύτερα και ενισχύουμε περισσότερο την ομόνοια και την αδελφοσύνη μεταξύ των δημοτών του Δήμου μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Στρατιάδης Ανέστης

Λουτατίδης Γεώργιος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.