Ανεξαρτητοποιηθηκε απο την Περιφερειακη Συνθεση ο Χρ. Γακης

«Δεν χωρούν ανούσιες αντιπαραθέσεις στην επαναφορά της χώρας και της ΠΑΜΘ σε αναπτυξιακή τροχιά» τονίζει σε δήλωσή του

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη της «Περιφερειακής Σύνθεσης» γνωστοποίησε με δήλωση του προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ο σύμβουλος Καβάλας κ. Χρήστος Γάκης.

«Δια της παρούσης σας γνωστοποιώ την αποχώρηση μου από την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” με την οποία είχα εκλεγεί στις Περιφερειακές εκλογές στις 25-5-2019 και την ανεξαρτητοποίηση μου.

Σας δηλώνω επίσης την παραίτηση μου από αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΑΜΘ.

Παραμένω μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου ως ανεξάρτητος Περιφερειακός σύμβουλος της Π.Ε.Καβάλας. Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες» ανέφερε η δήλωση του ανεξάρτητου πλέον περιφερειακού συμβούλου.

Παράλληλα ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα και γραπτή δήλωση με την οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αφήνοντας αιχμές για την κριτική που ασκεί η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

«Σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία και με μόνο γνώμονα το καλό του τόπου μας, τη στιγμή που η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη δίνουν μεγάλο αγώνα για την ανάκαμψη του τόπου από την πανδημία, δεν χωρούν στείρες αρνήσεις, αναίτιοι διχασμοί και ανούσιες αντιπαραθέσεις» επισημαίνει ο κ. Γάκης στη δήλωσή του για να συμπληρώσει πως «όλοι μαζί ενωμένοι οφείλουμε να “βάλουμε πλάτη” σε αυτή την προσπάθεια και να αγωνιστούμε από κοινού, με όλες μας τις δυνάμεις για την επαναφορά της χώρας και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης σε αναπτυξιακή τροχιά».

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η τρίτη ανεξαρτητοποίηση περιφερειακού συμβούλου της περιφερειακής παράταξης. Είχαν προηγηθεί ο κ. Τζιχάν Ιμάμογλου, περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης και ο κ. Αριστείδης Μωϋσιάδης, περιφερειακός σύμβουλος Δράμας. Από τους 16 περιφερειακούς συμβούλους που διέθετε η παράταξη στην αρχή της θητείας πλέον το δυναμικό της ανέρχεται σε 13 περιφερειακούς συμβούλους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.