«Ανεξαρτητη Κοινωνια Πολιτων»: Συνεχεια περιοδειων σε οικισμους του Δημου Μαρωνειας Σαπων

Αφουγκράστηκε προβλήματα και ανέλυσε το πρόγραμμα του ο επικεφαλής Α. Ιωάννου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου, συνοδευόμενος από πολλούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Παράταξης «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών», συνέχισε τις προγραμματισμένες περιοδείες του σε οικισμούς του Δήμου ώστε να αφουγκραστεί από κοντά τους κατοίκους και να παρουσιάσει τα βασικά σημεία του προγράμματος της παράταξής του.
 
Πιο συγκεκριμένα, από το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαΐου ο κ. Ιωάννου με τη συνοδεία του επισκέφθηκαν τη Ν. Σάντα, το Ιάσιο, το Κίζαρι και τον Έβρινο ενώ τη Δευτέρα 13 Μαΐου τους οικισμούς Αρίσβη, Τσιφλικάκι, Πρωτάτο και Άμφια.
 
Η περιοδεία του συνδυασμού του κ. Ιωάννου έτυχε θερμής υποδοχής από τους παρευρισκόμενους σε κάθε στιγμή πολίτες, οι οποίοι επεσήμαναν στον υποψήφιο δήμαρχο την ανάγκη να δείχνει μεγαλύτερη έγνοια η δημοτική αρχή στα ιδιαίτερα τοπικά καθημερινά προβλήματα των οικισμών τους, όπως αυτά της ύδρευσης και της αγροτικής οδοποιίας.
 
Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών με τους συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους και να παρουσιάσουν συνοπτικά τις θέσεις του συνδυασμού, συμφωνώντας με τις προτεραιότητες των ειδικών προβληματισμών τους, με τη δέσμευση ότι θα τιμήσουν την εντολή που θα δώσουν οι πολίτες με την ψήφο τους. Ο κ. Ιωάννου επεσήμανε ότι ήδη το πρόγραμμα του συνδυασμού του μεριμνά για το σύνολο των ζητημάτων που τους απασχολούν και ότι θα εξασφαλίσει έναν διαρκή κι εποικοδομητικό διάλογο και μετά την εκλογική αναμέτρηση, ώστε να μην αποξενώνεται η δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες του δήμου από την καθημερινότητα και τις ιδιαίτερες ανάγκες των οικισμών του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.