Αναζητωντας τροπο συμβιωσης πολιτικης και πολιτισμου

Σύσκεψη για την τοποθέτηση των σταντ των κομμάτων στην πλατεία ενόψει εκλογών

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 28 Απριλίου, για να καθοριστεί ο τρόπος κατανομής και χρήσης των χώρων που παραχωρούνται στα κόμματα ενόψει των εκλογών τη 21ης Μαΐου.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, της Ελληνικής Λύσης και του ΜέΡΑ 25, που κλήθηκαν μαζί με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γκαράνη να βρουν πώς θα κατανεμηθούν οι χώροι, μια εξίσωση που γίνεται πιο δύσκολη φέτος, λόγω των εκδηλώσεων των Ελευθερίων, που θα «πιάσουν» ένα σημαντικό μέρος της πλατείας.

Όπως τόνισε ο κ. Γκαράνης, θέλουν να δουν πώς θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο η τοποθέτηση σταντ και τραπεζιών που προβλέπει ο νόμος, ώστε να μοιράζουν φυλλάδια και να ενημερώνουν για τις θέσεις των παρατάξεων τους.

Αυτό γίνεται σε όλες τις εθνικές εκλογές, τόνισε, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με το κοινό, ενώ έχουν την δυνατότητα να έχουν και ένα τραπέζι, ώστε να συνομιλούν με τους πολίτες.

Την ίδια ώρα τους ενημέρωσε πως δεν θα πρέπει να υπάρχει πλαστικό, γιγαντοαφίσες, και άλλα είδη που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Τα σταντ θα αρχίσουν να εμφανίζονται από την επόμενη εβδομάδα, αφού εγκριθεί η χωροθέτηση από το ΔΣ, με μέριμνα για να μην υπάρχει αλληλοκάλυψη με τις εκδηλώσεις στην πλατεία, ενώ εξέφρασε την προθυμία να δώσουν θέσεις σε όποια παράταξη το αιτηθεί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.