Ανανεωθηκε η αδεια λειτουργιας των δημοτικων σφαγειων Σαπων για το 2024

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο τακτικός έλεγχος της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής ΠΑΜΘ

Με μέριμνα του Δήμου Μαρωνείας Σαπών, του Δ.Σ. και του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Ηλία Εμιρζά ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο τακτικός έλεγχος της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής ΠΑΜΘ – τμήμα Κτηνιατρικής Ροδόπης στα Δημοτικά Σφαγεία Σαπών και ανανεώθηκε η μόνιμη άδεια λειτουργίας τους και για το έτος 2024.

Τα Δημοτικά Σφαγεία Σαπών που είχαν παραμεληθεί στο παρελθόν και είχαν παραμείνει κλειστά για αρκετούς μήνες, κατάφερε να επαναλειτουργήσει η Δημοτική Αρχή αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο και τη συμβολή τους στην ενίσχυση του πρωτογενή τομέα της περιοχής.

Η Δημοτική Αρχή το 2019 παρέλαβε κλειστά σφαγεία και μετά από εργασίες και επίμονες προσπάθειες ανακοίνωσε την επανέναρξή τους την 1/6/2020. Έκτοτε κατόρθωσε την αδιάλειπτη και απρόσκοπτη λειτουργία τους, προς όφελος του πολίτη, των κρεοπωλών, των εμπόρων, των εκδοροσφαγέων κτλ, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Τα δημοτικά σφαγεία Σαπών παραδίδονται ανοιχτά και λειτουργικά συνεχίζοντας να διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.