Ανανεωνεται, μεγαλωνει και συνεχιζει η «Κοινωνια Πολιτων»

Ποιοι είναι οι 35 πρώτοι υποψηφίοι που ανακοίνωσε η διοικούσα παράταξη του Δήμου Κομοτηνής

Γιάννης Γκαράνης: «Το όραμά μας για την Κομοτηνή απαιτεί την συμμετοχή όλων»

Με κεντρικό μήνυμα το «όλοι απαραίτητοι, κανείς δεν περισσεύει» στην προσπάθεια για έναν Δήμο Κομοτηνής και μια πόλη διαφορετική, που ανταποκρίνεται στα σύγχρονα πρότυπα ζωής με όρους ποιότητας, η διοικούσα παράταξη του Δήμου Κομοτηνής «Κοινωνία Πολιτών» ανακοίνωσε πριν από ένα εικοσιτετράωρο το ανανεωμένο της λογότυπο, αλλά και τους 35 πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με την οποία συμπορεύεται με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτώβρη.

Μια ανανέωση τόσο στην «εικόνα» όσο και στα πρόσωπα της παράταξης, καθώς η μεγάλη πλειοψηφία των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν αφορά σε συμπολίτες μας που κατέρχονται για πρώτη φορά στη «μάχη» των αυτοδιοικητικών, συστρατευόμενοι με την προσπάθεια και το όραμα της παράταξης όπως αυτό αποτυπώθηκε και εκκίνησε εκ νέου και στις εκλογές του 2019.

Ένα όραμα που όπως εξήγησε ο επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Κομοτηνής κ.Γιάννης Γκαράνης, μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» απαιτεί την συμμετοχή όλων, ώστε «να δουλέψουμε από κοινού για να κάνουμε την πόλη μας ακόμα καλύτερη, για να κάνουμε την Κομοτηνή την πόλη που όλοι ονειρευόμαστε».

Η παράταξη της «Κοινωνίας Πολιτών» διαθέτει την εμπειρία αλλά «επενδύει» και στην ανανέωση γεγονός που όπως επισημάνθηκε και κατά την ανακοίνωση διαφαίνεται και από το ανανεωμένο λογότυπο που πέραν της αφαιρετικής παράθεσης προσώπων της πόλης, που συμβολίζουν το σύνολο των συνδημοτών μας, δια της επιλογής των χρωμάτων επιχειρεί να αναδείξει βασικά χαρακτηριστικά στοιχεία του τρόπου σκέψης και οπτικής τους σε σχέση με το τι θα πρέπει μια δημοτική αρχή και τα μέλη της να εκφράζουν, όπως αυτά περιγράφονται στους όρους: ακεραιότητα ασφάλεια, υπευθυνότητα, ανάπτυξη, εξωστρέφεια, ανανέωση, καινοτομία και επιτυχία.

Η «συνέχεια» της πόλης αποτυπώνεται και γραφιστικά μέσω της γραμμής του «Π» που όπως εξήγησε ο κ.Γκαράνης, «αγκαλιάζει» άπαντες τους συμπολίτες που άλλωστε την αποτελούν.

Συμπολίτες όπως οι κ.κ.Καλλιόπη (Πόπη) Αγγελάρα, Βιλντάν Γιουσούφ, Φώτης Γκαϊνταντζής, Χαράλαμπος (Μπάμπης) Δάλκος, Γεώργιος Ζεϊμπέκης, Ιωάννα Θεοχαρίδου, Φαίη Καλλίδου, Μουσταφά Καρά Χουσεΐν, Ιωάννης Καρακάσης, Ευάγγελος Καρακύργιος, Τουργκάι Κιασήφ, Ιωάννης Κιλτσίκης, Θεοδώρα (Ρούλα) Κοντοπούλου – Δερμεντζή, Γιώργος Κουκαλιώτης, Απόστολος (Τόλης) Κυργιαλάνης, Ιωάννα Κωστενίδου, Γεώργιος Λαζαρίδης, Αναστασία Λιβεριάδου, Μερτ Μαμούτ, Παρασκευάς Μαρινέλης, Ισμαήλ Μεμέτ Μολλά, Πρόδρομος Μπαμπαγεωργάκας, Νίκος Μπαχαρίδης, Αναστασία Ξανθοπούλου, Σωφρόνης Παπουής, Σταύρος Πάττας, Ευρυδίκη Περιβολοπούλου, Δημήτρης Πολιτειάδης, Αθανάσιος Ρούσης, Μεχμέτ Σουχά, Ζεϊρά Ταλήπ, Απόστολος (Τόλης) Τομζάς, Κλεοπάτρα Τσίπη, Σεχέρ Χουσεϊν Τσολάκ και Άρτεμις Τσολακη, οι οποίοι αποτελούν και τις πρώτες υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν.

Υποψήφιοι που εμπιστεύτηκαν την «Κοινωνία Πολιτών» αλλά και το όραμα των μελών της για την Κομοτηνή, όντας και οι ίδιοι μέλη της πλέον, όπως ανέφερε ο κ.Γκαράνης, με τον ίδιο να υπογραμμίζει το γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία αυτών, είναι άνθρωποι που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αυτοδιοίκηση «και φυσικά τα κάνουν γιατί έχουν εμπιστευτεί τόσο την δουλειά που έχουμε κάνει το προηγούμενο διάστημα, όσο και τα βήματα που έπονται προς όφελος συνολικά των δημοτών της Κομοτηνής».

Ο δήμαρχος Κομοτηνής επεσήμανε επίσης πως πρόκειται για υποψηφίους που προέρχονται από όλο το φάσμα των κοινωνικών, πολιτιστικών, επαγγελματικών και μορφωτικών στρωμάτων του Δήμου, για να συμπληρώσει πως «πρόκειται για ενεργούς πολίτες που συστρατεύονται μαζί μας για το κοινό όραμα που έχουμε για την πόλη, για να βοηθήσουν την πόλη και τον Δήμο».

Ερωτηθείς σχετικά ο κ.Γκαράνης εξήγησε πως η «Κοινωνία Πολιτών» είναι έτοιμη να εξαντλήσει τον αριθμό των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που δίνει ο εκλογικός νόμος, κάνοντας πράξη το «η ισχύς εν τη ενώσει».

Το αμέσως επόμενο διάστημα όπως έκανε σαφές θα υπάρξουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και λοιπές ανακοινώσεις υποψηφίων, πρόσωπα που όπως υπογράμμισε «θα αποτελέσουν έκπληξη».

Την ροή των ανακοινώσεων που αφορούν σε πρόσωπα θα ακολουθήσει και εκκίνηση της παρουσίασης του οράματος της παράταξης για την πενταετία 2023-2027 με στόχο η κοινωνία της Κομοτηνής και των οικισμών του Δήμου να γίνουν όχι απλά κοινωνοί αλλά και συμπαραστάτες στην προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει για το παρόν και το μέλλον της πόλης.

Γνωρίστε τους πρώτους 35 υποψηφίους της «Κοινωνίας Πολιτών»

Καλλιόπη (Πόπη) Αγγελάρα

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στην Κομοτηνή. Σπούδασε Γεωπονία και έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στον Τομέα της Οινοποιίας και Αμπελουργίας. Εργάστηκε για δέκα χρόνια σε λογιστικό γραφείο. Από το 2015 μέχρι και σήμερα εργάζεται στην εταιρία «ΜΑΧ Ο.Ε.», η οποία δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας γαλακτοκομικών προϊόντων και ειδών διατροφής. Από τα μαθητικά της χρόνια ασχολείται με τα κοινά, αποτελώντας μέλος του προεδρείου του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου του 2ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής. Υπήρξε αθλήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνής, με την οποία διακριθήκανε πολλές φορές με κορυφαία επιτυχία την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία. Είναι μητέρα του Χρήστου, 14 ετών και αποτελεί ενεργό μέλος της σχολικής κοινότητας, διατελώντας Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής.

Βιλντάν Γιουσούφ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο αγοριών. Αποφοίτησε το 1999 από το Μειονοτικό Λύκειο Κομοτηνής και το 2005 από το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ (κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας). Από τότε εργάζεται ως Κοινωνική Λειτουργός σε φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, όπως, για παράδειγμα, στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Εργάστηκε ως εθελόντρια στο Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΟΡΦΕΑΣ». Από το 2017 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως Κοινωνική Λειτουργός και Υπεύθυνη Έργου του Κέντρου Εκπαίδευσης Αυτόνομης Διαβίωσης των ΑμεΑ του Συλλόγου «ΠΕΡΠΑΤΩ». Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο « Κοινωνική Εργασία στο Σχολείο – Ένταξη Ετεροτήτων» στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΔΠΘ.

Φώτιος Γκαϊντατζής

Γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής Σερρών. Είναι απόφοιτος της Bar Academy στα τρία επίπεδα σπουδών.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα το 2012 με πρακτική εξάσκηση του επαγγέλματος τοπογραφίας σε ιδιώτη Τοπογράφο και στη συνέχεια εργάστηκε σε Τοπογραφικό Γραφείο. Ακολούθως, εργάστηκε στη ΔΕΥΑΚ.

Ήταν υπεύθυνος της επιχείρησης «Espresso-Bar», Head Bartender και Business Developerστην εταιρεία Coca Cola Hellenic Τρία Έψιλον. Επίσης, διετέλεσε υπεύθυνος Ανάπτυξης Αγοράς σε Κομοτηνή-Ξάνθη-Καβάλα και υπεύθυνος Ανάπτυξης Πωλήσεων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου στην εταιρεία Beverage-World του Ομίλου Photos Photiadis Group.

Τον διακρίνει πνεύμα εθελοντισμού και είναι εθελοντής διασώστης στο Σώμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Χαρακτηρίζεται από ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, ικανότητα διαπραγμάτευσης και επικοινωνίας.

Χαράλαμπος (Μπάμπης) Δάλκος

Κατάγεται από τον ιστορικό οικισμό της Γρατινής, όπου και μεγάλωσε. Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κομοτηνή με τη σύζυγό του, Αλεξάνδρα Καλτσά και τα δύο τους παιδιά.

Ανήκει στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας από το 1998 και έχει υπηρετήσει σε Υπηρεσίες της Αττικής και της Ροδόπης.

Τα τελευταία 15 χρόνια έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό, συμμετέχοντας ενεργά ως αθλητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες της περιοχής.

Το ομαδικό πνεύμα, η επιθυμία για προσφορά στον συνάνθρωπο και η αγάπη για τον τόπο τον ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα με την ομάδα του Γιάννη Γκαράνη, με όραμα τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Γεώργιος Ζεϊμπέκης

Γεννήθηκε στην Πόρπη και κατοικεί στην Κομοτηνή. Είναι απόφοιτος του Λυκείου Αρένων Κομοτηνής. Διορίστηκε το 1985 ως μόνιμος υπάλληλος στο ΙΚΑ Κομοτηνής.

Διετέλεσε ελεγκτής κοινών επιχειρήσεων μέχρι το 2007 και στη συνέχεια προϊστάμενος του Τμήματος Εσόδων μέχρι τον Ιούλιο του 2021, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε.

Ιωάννα Θεοχαρίδου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Σπούδασε προσχολική αγωγή και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση, στη σχολική ψυχολογία και στην εκπαιδευτική ρομποτική. Είναι παντρεμένη με τον Ηλία Χαρτοματζίδη και έχουν δύο παιδιά, τη Νάγια και τον Θοδωρή. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης της πόλης μας. Επίσης, είναι ενεργό μέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Κοσμίου, όπου και δραστηριοποιείται ως παιδαγωγός στα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης και ρομποτικής, καθώς επίσης, σε διάφορες εθελοντικές δράσεις τόσο του συλλόγου αλλά και γενικότερα της πόλης.

Φαίη Καλλίδου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Σπούδασε στο Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασχολήθηκε με τη διαχείριση βάρους σε υπέρβαρα και παχύσαρκα παιδιά. Εργάστηκε σε κλινικές αθηναϊκών νοσοκομείων, όπως ΜΕΘ, Διαβητολογική, Γαστρεντερολογική, Καρδιολογική, Νεφρολογική. Εξειδικεύτηκε στην αθλητική διατροφή στις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Χαροκόπειο. Ασχολήθηκε ερευνητικά και αρθρογράφησε για τη σχέση των αντιοξειδωτικών και της παχυσαρκίας και την ανάπτυξη του αντιοξειδωτικού σκορ (σκορ ORAC). Άρθρα της δημοσιεύτηκαν σε γνωστά περιοδικά, όπως FORMA, VITA, Men’s Health. Το 2008 ήταν επιστημονική συνεργάτης σε εκπομπή του ΑΝΤ1. Εργάστηκε στο Κέντρο Διαιτολογικής Υποστήριξης «Απίσχνασις- Λόγω Διατροφής» του Δημήτρη Γρηγοράκη. Συνεργάστηκε με μεγάλες ελληνικές εταιρίες τροφίμων, όπως Γρηγόρης Μικρογεύματα, Παπαδοπούλου ΑΕ και ΕΛΑΙΣ Unilever, υπολογίζοντας τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων και σχεδιάζοντας τα ειδικά μενού. Από το 2009 διατηρεί το διαιτολογικό της γραφείο «FAMILY FIT».

Μουσταφά Καρά Χουσεΐν

Μεγάλωσε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο, 14 μηνών. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου και συμμετείχε ενεργά στις επιστημονικές εκδηλώσεις. Από το 2011 μέχρι και σήμερα ασκεί μάχιμη δικηγορία ως ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης. Επιπλέον, είναι μέλος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, κατά τα έτη 2014 και 2015.

Ιωάννης Καρακάσης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Από το 2015 που ολοκλήρωσε τις σπουδές του ζει και εργάζεται στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Χατζημπαρούτη και πατέρας της μικρής Νεφέλης. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Δ.Π.Θ. στην Ξάνθη, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου: ΜΒΑ στο University of Marconi στη Ρώμη(ΙΤ) και διπλώματος εξειδίκευσης Project Management από το Business-Management Institute στο Βερολίνο. Είναι συνιδρυτής και μέλος στο Δ.Σ. της εταιρίας ENSSOL που δραστηριοποιείται στον τομέα των «έξυπνων» πόλεων και της ηλεκτροκίνησης.

Αποτελεί εξωτερικό συνεργάτη στην εταιρία Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλλοντικών Συστημάτων ΑΕΒΕ ως προϊστάμενος/υπεύθυνος έργων Βορείου Ελλάδος σε παρεχόμενες υπηρεσίες καθαριότητας στους ΟΤΑ.

Ευάγγελος Καρακύργιος

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή και μεγάλωσε στην Παραδημή. Είναι γιος του Αχιλλέα και της Αθανασίας Καρακύργιου. Είναι κάτοχος δύο πτυχίων, ΤΕΙ λογιστικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων, καθώς επίσης Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών «Λογιστική, Ελεγκτική και Διεθνείς Συναλλαγές». Από το 2019 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι εκλεγμένος πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδημής και Φίλων από το 2018 έως σήμερα, έχοντας κύριο στόχο τη διατήρηση και την ενεργή παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης και η συναναστροφή του με τον κόσμο όσο και η δράση του με τα κοινά τον ώθησαν να αποδεχθεί την πρόσκληση ως υποψήφιος δημοτικός συμβούλους για έναν καλύτερο Δήμο Κομοτηνής με όραμα.

Τουργκάι Κιασήφ

Γεννήθηκε στην Πόρπη Κομοτηνής. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασκεί το επάγγελμα του επιπλοποιού από το 1978. Έπειτα από 41 χρόνια εμπειρίας απέκτησε βιοτεχνία επίπλων στην οποία εργάζεται μέχρι σήμερα. Συμμετείχε στις προηγούμενες εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αιγείρου. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Ιωάννης Κιλτσίκης

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή στις 1970. Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Κομοτηνής. Διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου Καφεποτοπωλών Ν. Ροδόπης, Γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Σωματείων Ν. Ροδόπης, Οικονομικός Επόπτης και εκπρόσωπος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ν. Ροδόπης στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ν. Ροδόπης. Είναι ιδιοκτήτης επί 28 χρόνια του ΚΑΦΕ ΑΣΤΡΑ. Είναι παντρεμένος με τη Δομνίκη Βασιλειάδου κι έχουν δύο παιδιά, τη Βασιλική 20 ετών και τον Νίκο 13 ετών.

Θεοδώρα (Ρούλα) Κοντοπούλου-Δερμεντζή

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Πάνδροσο του Δήμου Κομοτηνής.

Είναι συνταξιούχος νοσηλεύτρια με 30 χρόνια προϋπηρεσία στο νοσοκομείο Κομοτηνής και συνεχίζει να προσφέρει εθελοντικά τις νοσηλευτικές της υπηρεσίες σε ανθρώπους που τις έχουν ανάγκη.

Ασχολείται με τα κοινά για περισσότερα από 20 χρόνια. Κατά τη διάρκεια όλων των χρόνων της υπηρεσίας της υπήρξε εκλεγμένη στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, στον Σύλλογο και στο Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων του Νοσοκομείου. Διετέλεσε μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Πανδρόσου την περίοδο 2007-2010, εθελοντικός Τοπικός σύμβουλος Πανδρόσου την περίοδο 2015-2019 και μέλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής την περίοδο 2003-2006. Σήμερα είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πανδρόσου και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Πανδρόσου.

Γιώργος Κουκαλιώτης

Γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη. Έζησε τα πρώτα δεκαοχτώ χρόνια της ζωής του στη Χαλκιδική, όπου και ολοκλήρωσε την υποχρεωτική εκπαίδευση, αποφοιτώντας το 1996 από το Γενικό Λύκειο Αρναίας. Το 1997 πέρασε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του οποίου είναι πτυχιούχος. Φοίτησε στα ΔΙΕΚ Κομοτηνής, στο τμήμα Τεχνικών Μαγειρικής Τέχνης. Έχει εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία, υπηρετώντας στην 5η Μοίρα Καταδρομών, με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Τα τελευταία είκοσι τέσσερα χρόνια εργάζεται στην Κομοτηνή, στον ιδιωτικό τομέα. Υπήρξε Διευθυντής πωλήσεων σε υποκατάστημα ΑΕ, με αντικείμενο την οικιακή ψυχαγωγία και έχει συνεργαστεί επαγγελματικά με πολλά γυμναστήρια και μαγαζιά ψυχαγωγίας της Κομοτηνής. Από το 2014 είναι συνιδιοκτήτης του καφέ-μπαρ ΟΧΤΩ. Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο Tae Kwon Do και Εκπαιδευτής Καταδύσεων, με πτυχίο από την International Associaton of Nitrox and Technical Divers. Επίσης, αγαπημένες του ενασχολήσεις είναι το διάβασμα και το θέατρο. Εδώ και πολλά χρόνια είναι ενεργό μέλος του Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής κι έχει συμμετάσχει ως ερασιτέχνης ηθοποιός σε δεκάδες παραστάσεις. Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Χαλικιά κι έχουνε δύο παιδιά.

Απόστολος (Τόλης) Κυργιαλάνης

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένος με τη Γιάννα Παχούμη, ιδιωτική υπάλληλο και είναι πατέρας δύο παιδιών, της Ελένης και της Δήμητρας. Εισήλθε στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας το 1989 και αποστρατεύθηκε το 2023, με τον βαθμό του Αντισμηνάρχου, έχοντας υπηρετήσει μέσα από διάφορες θέσεις σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, αποκομίζοντας επαγγελματικές εμπειρίες σε θέματα οργάνωσης, διοίκησης και διαχείρισης. Η αγάπη για τον τόπο και τους συμπολίτες του τον ώθησαν να συμμετάσχει, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του, σε τομείς όπως η παιδεία και ο πολιτισμός. Η πίστη του στις αξίες της τοπικής κοινωνίας, καθώς και η επιθυμία του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι τα ισχυρά του κίνητρα για τη συμμετοχή του στα κοινά.

Ιωάννα  Κωστενίδου

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή. Είναι Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων των Δημόσιων και Μειονοτικών Σχολείων, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Ροδόπης και αναπληρώτρια Διευθύντρια. Είναι μητέρα ενός παιδιού. Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο, πιστοποίηση στην Ειδική Αγωγή και στην επιμόρφωση εκπαιδευτικών. Αρχικά εργάστηκε για επτά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, υπηρετεί τη δημόσια εκπαίδευση από το 2001. Συμμετέχει σε υπηρεσιακά συμβούλια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και σε προγράμματα ανάπτυξης επιμορφωτικών, ενημερωτικών εκδηλώσεων για εκπαιδευτικούς και γονείς. Διακρίθηκε με ειδικό βραβείο της UNESCO για την καινοτομία της εκπαιδευτικής της προσφοράς στην παραμεθόριο. Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα. Η Ιωάννα Κωστενίδου, εργάστηκε ως συντονίστρια στην ομάδα υποβολής και υλοποίησης του πρώτου Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ για τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Νομού μας. Είναι μέλος πολιτιστικών φορέων του Δήμου Κομοτηνής και πανελλήνιων συλλόγων. Τα επιστημονικά και κοινωνικά ενδιαφέροντά της αφορούν την πολιτισμική, οικονομική ανάπτυξη του τόπου, αξιοποιώντας τα τοπικά χαρακτηριστικά, τις καινοτομίες για το περιβάλλον και τις ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες προς ένα ευοίωνο, αξιοπρεπή μέλλον.

Γεώργιος Λαζαρίδης

Γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Μεταλλειολογίας και Γεωλογίας St. Ivan Rilski της Σόφιας και είναι διπλωματούχος τοπογράφος μηχανικός, με ειδικότητα την τοπογραφία ορυχείων.

Είναι μέλος του Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Βορείου Ελλάδος και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Διαθέτει 15ετή επαγγελματική εμπειρία και διατηρεί στην Κομοτηνή Τεχνικό Γραφείο Τοπογραφικών Εφαρμογών.

Αναστασία Λιβεριάδου

Γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή. Σπούδασε στην Εθνική Ακαδημία Φυσικής Αγωγής Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στη Θεσσαλονίκη. Υπηρέτησε 37 χρόνια στην Εκπαίδευση, από τα οποία 17 στη Δευτεροβάθμια και 20 στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής, από όπου συνταξιοδοτήθηκε το 2011 ως Προϊσταμένη. Εκλέχθηκε κατ’ επανάληψη στην ΕΛΜΕ και την ΑΔΕΔΥ Ροδόπης. Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Αθλητισμού του Υπουργείου Παιδείας (2008-2009). Από το 1993 έως το 2007 ορίστηκε από το Υπουργείο Αθλητισμού υπεύθυνη των προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού Ροδόπης και το 2003 τιμήθηκε ως η καλύτερη Νομαρχιακή υπεύθυνη της χώρας. Υπηρέτησε με ζήλο σε Αθλητικούς, Πολιτιστικούς και Κοινωνικούς Συλλόγους. Της αποδόθηκαν πολλές τιμητικές διακρίσεις από φορείς και συλλόγους. Το 2005 παρέλαβε βραβείο από τη Βουλή των Ελλήνων και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το έργο της στον Σύλλογο Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Άγιοι Θεόδωροι» όπου είναι πρόεδρος αδιάλειπτα από το 1987. Συνέβαλε ουσιαστικά στην ίδρυση του Ειδικού Σχολείου Κομοτηνής και του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ροδόπης. Από το 2010 εξελέγη τρεις φορές Δημοτική Σύμβουλος με την «Κοινωνία Πολιτών» και υπηρετεί ως Πρόεδρος στη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής. Είναι Πρόεδρος στον Σύλλογο Γυναικών Ροδόπης «Γυναίκα και Δημιουργία».

Μερτ Μαμούτ

Γεννήθηκε στο χωριό Σύμβολα του Δήμου Κομοτηνής. Μετά την υποχρεωτική του εκπαίδευση στην Κομοτηνή μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για πανεπιστημιακές σπουδές, όπου σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Το 2019, αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ξεκίνησε την καριέρα του στον ιδιωτικό τομέα, εργαζόμενος σε λογιστικό γραφείο στην Κομοτηνή. Έχοντας προϋπηρεσία δύο ετών επέλεξε να ιδρύσει τη δική του επιχείρηση στην Κομοτηνή, μέσα από την οποία παρέχει λογιστικές-φοροτεχνικές υπηρεσίες, καθώς, επίσης, συμβουλευτικές υπηρεσίες. Παράλληλα, ξεκίνησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με κατεύθυνση «Διεθνής Χρηματοδοτική και Τραπεζική». Στην παρούσα φάση είναι στο στάδιο εκπόνησης της διπλωματικής του εργασίας.

Παρασκευάς Μαρινέλης

Γεννήθηκε στη Δράμα όπου και έζησε μέχρι την ηλικία των οχτώ ετών. Έκτοτε ζει και δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένος με τη Βάνα Λεοντίου με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Είναι κάτοχος πτυχίου με την ειδικότητα «Στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας προσώπων και υποδομών» και ασκεί το επάγγελμα σε φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Παράλληλα, απέκτησε πτυχίο προπονητή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο Ζίου Ζίτσου και πτυχίο προπονητή αυτοάμυνας Σωμάτων Ασφαλείας. Επί σειρά ετών είναι προπονητής του Πανθρακικού Αθλητικού Συλλόγου Ζίου Ζίτσου Κομοτηνής. Κατέκτησε πολλές διακρίσεις, τόσο ο ίδιος όσο και οι αθλητές του σε Πανελλήνια, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Μέσα από την εμπειρία του ως μέλος μιας μεγάλης ομάδας πιστεύει στην αξία της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, για αυτό πάντα τον συντρόφευε η σκέψη να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά. Εντάχθηκε στο δυναμικό της «Κοινωνίας Πολιτών» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θέλοντας να υπηρετήσει όσα πρεσβεύει.

Ισμαήλ Μεμέτ Μολλά

Γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή. Είμαι παντρεμένος με τη δικηγόρο, Μουσσά Μπουσρά. Αποφοίτησε το 2014 από τη Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μετά την απόκτηση του τίτλου σπουδών του, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε λογιστικό γραφείο και από 2019 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται ενεργά ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας ο ίδιος λογιστικό γραφείο. Επιλέγει να διαδραματίζει ενεργό ρόλο σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους. Αγωνίζεται να συνεισφέρει στην κοινωνία μέσω καινοτόμων λύσεων, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και θα συμβάλλουν στην ευημερία των πολιτών της περιοχής μας.

Πρόδρομος  Μπαμπαγεωργάκας

Γεννήθηκε στη Δράμα και ζει στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένος με την Καρδιολόγο Χουσεΐν Σινέμ. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 2001. Εργάστηκε ως γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας», από όπου απέκτησε τον τίτλο της Ιατρικής ειδικότητας στην Καρδιολογία το 2012. Εργάσθηκε και ως εκπαιδευτής στο ΔΙΕΚ Μαρκόπουλου από το 2009 έως το 2011, σε μαθήματα σχετικά με την ιατρική. Το 2017 απέκτησε τίτλο Μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Από το 2012 εργάζεται στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής και από το 2020 έως σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, ως εκπρόσωπος των ιατρών.

Νίκος Μπαχαρίδης

Γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στην πόλη της Κομοτηνής. Είναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι πρώην ποδοσφαιριστής. Έχει διατελέσει προπονητής σε ποδοσφαιρικές ομάδες της περιοχής. Διετέλεσε Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής και Πρόεδρος Ακαδημίας Στίβου.

Αναστασία Ξανθοπούλου

Είναι κόρη του Ανέστη και της Δήμητρας και περήφανη μητέρα της Δήμητρας Σκιαδοπούλου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κομοτηνής, αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο και είναι απόφοιτος του ΙΕΚ Κομοτηνής με ειδικότητα «Γραμματέας Διεύθυνσης». Είναι γνώστης Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας, καθώς επίσης Η/Υ. Κατέχει μεγάλη εργασιακή εμπειρία στον ελεύθερο και ιδιωτικό τομέα όσο και στον δημόσιο. Εργάζεται στη ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Φυσικού Αερίου) στο κατάστημα της Κομοτηνής. Είναι ανήσυχο και ελεύθερο πνεύμα, με αγωνίες, όνειρα και στόχους για έναν κόσμο που σέβεται τον εαυτό του και αγαπάει τα παιδιά του.

Σωφρόνης  Παπουής

Η καταγωγή του είναι από την Κύπρο, αλλά μεγάλωσε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Τσολάκη και έχουν έναν γιο, τον Σοφοκλή, ο οποίος είναι 9 ετών.

Η οικογένειά του δραστηριοποιείται στον τομέα των αγροεφοδίων και γεωργικών φαρμάκων, διατηρώντας επιχείρηση εδώ και δεκαετίες.

Παράλληλα, ασχολείται με τον αθλητισμό, που είναι το μεγάλο πάθος του. Είναι πτυχιούχος προπονητής μπάσκετ Γ΄ Κατηγορίας από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και μέλος του τεχνικού επιτελείου των ακαδημιών του Άτλαντα Κομοτηνής. Στο παρελθόν διετέλεσε Γενικός Αρχηγός της ΑΕ Κομοτηνής, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Μαζί με μία ομάδα ανθρώπων δημιούργησαν το Φιλανθρωπικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κομοτηνής με τη συμμετοχή ερασιτεχνών αθλητών.

Αγαπάει τον τόπο του και θέλει να τον δει να αναπτύσσεται, ώστε να αποτελεί πόλο έλξης για τους νέους ανθρώπους, παρέχοντας πολλές ευκαιρίες για όλους.

Σταύρος Πάττας

Γεννήθηκε στη Γερμανία και είναι μόνιμος κάτοικος Κομοτηνής. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος για 22 συνεχόμενα χρόνια σε εταιρία που εκτελεί μεταφορικό έργο (ΚΤΕΛ Α.Ε. Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ). Φοίτησε στο Γυμνάσιο Ν. Καλλίστης και αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Κομοτηνής.

Παρακολούθησε προγράμματα κατάρτισης:

1) Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Γραφείων με τίτλο «Κατάρτιση Στελεχών Τουριστικών Γραφείων».

2) Από την «Ευρωεργασιακή Α.Ε.» με τίτλο «Οργάνωση επιχειρήσεων ΑΠΕ» του τομέα ενέργειας.

Επιπλέον:

-Είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος ποδόσφαιρου UEFA C.

-Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στα τοπικά πρωταθλήματα Ν. Ροδόπης.

-Ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος το 2014.

-Είναι εκλεγμένος στο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Σάλπης για την περίοδο 2019-2023.

-Από το 2009 είναι πρόεδρος του γνωστού Πολιτιστικού Συλλόγου «TRELACADEMY.KOM».

Ευρυδίκη Περιβολοπούλου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή, όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα. Εργάζεται στον χώρο της εστίασης σε επιχείρηση της πόλης. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, το οποίο έγινε τρόπος ζωής. Στην ηλικία των 17 ετών επιλέχθηκε να λάβει μέρος στις εθνικές ομάδες νεανίδων και γυναικών. Από το 2006 έως και σήμερα είναι η προπονήτρια της Γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Ροδόπη ‘87 και της Ακαδημίας της τα τελευταία χρόνια. Είναι κάτοχος πτυχίου προπονητικής UEFA B των σχολών της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Δημήτρης Πολιτειάδης

Είναι Οικονομολόγος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κομοτηνής και πρώην Περιφερειακός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς. Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κομοτηνή, είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς. Είναι Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος, της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός. Εργάστηκε στην Τράπεζα Πειραιώς 34 χρόνια, εκ των οποίων τα 22 κατείχε διευθυντικές θέσεις ως Υποδιευθυντής Καταστήματος Κομοτηνής, Διευθυντής Καταστήματος Κομοτηνής, Συντονιστής Διευθυντής Καταστημάτων Ν. Ροδόπης, Περιφερειακός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Είναι, επίσης, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης του προγράμματος CLLDLEADER της Αναπτυξιακής Ροδόπης στους Νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ και της ΔΚΕΠΠΑΚ Κομοτηνής,Πρόεδρος του Συλλόγου Κατασκηνωτών Camping Φαναρίου. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Ροδόπης, της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Αναπτυξιακού Νόμου της Περιφέρειας Α.Μ.Θ και του Δ.Σ του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.

Αθανάσιος Ρούσης

Γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Μαρκοπούλου κι έχουν έναν γιο, τον Βασίλη. Είναι ασφαλιστικός σύμβουλος και διατηρεί στην Κομοτηνή γραφείο της ασφαλιστικής εταιρίας «ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ» ΑΑΑΕ εδώ και 30 χρόνια.

Επί χρόνια ασχολήθηκε με την εμπορία γεωργικών φαρμάκων και εφοδίων.

Ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του. Διετέλεσε επί πολλά χρόνια πρόεδρος, παράγων, προπονητής και κυρίως, παίκτης σε διάφορες ομάδες του Νομού Ροδόπης, προσφέροντας στο τοπικό ποδόσφαιρο από όποια θέση όριζαν οι επιλογές και οι συγκυρίες.

Στο πνεύμα της προσφοράς στον τόπο του επέλεξε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, γιατί πιστεύει στον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκη

Μεχμέτ Σουχά

Ο Μεχμέτ Σουχά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΔΠΘ. Υπηρετεί 15 χρόνια στη Δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του ΔΠΘ με διπλωματική εργασία στον τομέα της μειονοτικής εκπαίδευσης. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό, Τομπά Γκιονούλ και έχουν μία κόρη. Δραστηριοποιείται στα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου του. Μεταξύ άλλων διετέλεσε: -2015-2016: Αντιπρόσωπος από τη Ροδόπη στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας. -2019-2022: Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης. -2020-2022: Αναπληρωτής εκπρόσωπος του Συλλόγου Π.Ε. Ν. Ροδόπης για τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Κομοτηνής. Είναι: -Αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης. -Μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης. -Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης. -Αντιπρόσωπος από τη Ροδόπη στη ΔΟΕ.

Ζεϊρά Ταλήπ

Γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Αστικού Δικονομικού Δικαίου του Τμήματος Νομικής του Δ.Π.Θ. Είναι δικηγόρος παρ’ Εφέταις του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ» του Δήμου Κομοτηνής (2020-2021). Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας και Κοινόχρηστων Χώρων «ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΤΣΑΝΑΚΛΗΣ» του Δήμου Κομοτηνής (2021-2023).

Απόστολος (Τόλης) Τομζάς

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Κομοτηνή. Είναι χήρος με δυο παιδιά. Έχει ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάσεων από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο. Σπουδάζει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Εργάζεται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από το 2009 έως και σήμερα, στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας. Επιμορφώνεται διαρκώς μέσα από σεμινάρια του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, Διαχείρισης Έκτακτων Αναγκών, Πρόληψης Φυσικών Καταστροφών κ.α., καθώς, επίσης και μέσα από ασκήσεις ετοιμότητας.

Είναι:

-Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης και Κεντρικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

-Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής στην Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας.

Κλεοπάτρα Τσίπη

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή και είναι κόρη του Αθανασίου Τσίπη και της Αναστασίας Τσίπη (Μπαρμπούνη). Μεγάλωσε και ζει στην Καρυδιά και στην Κομοτηνή. Είναι Τοπογράφος Μηχανικός και εργάζεται ως υπάλληλος του Τμήματος Τοπογραφίας Ροδόπης, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, εξυπηρετώντας καθημερινά πολλά από τα ζητήματα των πολιτών. Είναι σπουδάστρια της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Χρύσανθος Φιλιππίδης», της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής. Υπήρξε μέλος του Χορευτικού συγκροτήματος του Πολιτιστικού συλλόγου Καρυδιάς και Φίλων και του Χορευτικού συγκροτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Πανδρόσου, συμμετέχοντας σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Είναι μέλος της Χορωδίας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής (Ι.Μ.Μ.Κ.) και μέλος του Συλλόγου Φίλων Πολιτιστικού, Συνεδριακού Κέντρου Κομοτηνής.

Σεχέρ Χουσεΐν Τσολάκ

Γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο, Κενάν Γκιουλέρ. Αποφοίτησε από 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο Τμήμα, στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο της Ενέργειας. Έκανε την πρακτική της άσκηση στο δικηγορικό γραφείο της Κλεοπάτρας Στογιαννίδου. Είναι ενεργή Δικηγόρος και διατηρεί Δικηγορικό Γραφείο στην Κομοτηνή. Μιλάει Ελληνικά, Toυρκικά, Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι Τακτικό Μέλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής.

Άρτεμις Τσολάκη

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή και έχει προπτυχιακές σπουδές στους τομείς των Οικονομικών και μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς της Δημόσιας Διοίκησης, της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας και της Στρατηγικής Ανάπτυξης Τουρισμού και Πολιτισμού από τα Πανεπιστήμια Μακεδονίας, Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Θεσσαλίας.

Είναι Προϊσταμένη του Τμήματος Απασχόλησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και έχει διδακτική εμπειρία σε θέματα αξιολόγησης του Δημόσιου Τομέα. Έχει έντονη εθελοντική δράση και παρουσία στα δρώμενα της πόλης (AlmaLibre, Ο Αϊ Βασίλης άργησε μια Μέρα, SantaRun), ενώ, παράλληλα, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Διάζωμα, της ΔΚΕΠΠΑΚ και του ΚΕΜΕΑ. Όνειρό της είναι να καλλιεργήσει η πόλη μας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες και να αποτελέσει παράδειγμα καθολικής προσβασιμότητας και συμπερίληψης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.