Ανακοινωση της ΠΑΜ-Θ για την κατασταση στο οδικο δικτυο αρμοδιοτητας της

Για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο στο σύνολο της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης ενημερώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση μετά το έντονο καιρικό φαινόμενο της χιονόπτωσης, στο σύνολο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ακόμη και στις νησιωτικές περιοχές της, δεν υπάρχει δρόμος, αρμοδιότητάς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (εθνικές, επαρχιακές οδικές οδοί εκτός πόλεων) ο οποίος να μην κυκλοφορείται. Το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας είναι ανοικτό και προσπελάσιμο, ενώ η προσπάθεια διατήρησής του συνεχίζεται.
 
Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης, θέλησε να ευχαριστεί δημόσια, εκτός από τους τοπικούς Αντιπεριφερειάρχες, τα στελέχη των Διευθύνσεων Δημοσίων Έργων, της Πολιτικής Προστασίας, τους χειριστές, όλους όσους συνέδραμαν κι υπό αντίξοες συνθήκες εξάντλησαν τις δυνατότητές τους για την αντιμετώπιση της κατάστασης και την ασφάλεια των πολιτών, ενώ όπως επισημαίνεται σημαντική δουλειά έχει εκτελεστεί κι από την «Εγνατία Οδό» στον τομέα αρμοδιότητάς της.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.