Ανακοινωση απο τη Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ξανθης για τα γεγονοτα στην κηδεια του Αχμετ Κατουνλου

Ανακοίνωση εξέδωσε για τα γεγονότα που σημειώθηκαν στην κηδεία του νεαρού ξανθιώτη συμπολίτη Αχμέτ Κατουνλού  και η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, η οποία παραπέμπει μάλιστα την υπόθεση στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Ξάνθης, προκειμένου να διερευνηθεί αν υπήρξε  «διάπραξη αδικημάτων που διώκονται αυτεπάγγελτα.». 

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Με αφορμή την κηδεία του άτυχου 19χρονου στρατιώτη, οι γνωστοί κύκλοι των τοπικών ΜΜΕ της Θράκης έπαιξαν για ακόμα μια φορά το παιχνίδι τους στην περιοχή. Με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων, παρουσίασαν ένα κάλπικο γεγονός που απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα, ως αληθινό, σπέρνοντας  ψεύδος και  μίσος, καταφέρνοντας να δώσουν πάτημα στις φασιστικές αντιλήψεις και στη ΧΑ, παίζοντας βρώμικα παιχνίδια σε βάρος της μειονότητας, της τοπικής κοινωνίας αλλά και της χώρας. Δεν θα τους αφήσουμε, δεν θα υποκύψουμε σε κανέναν εκβιασμό.
 
Επειδή «καταγγέλθηκε» η διάπραξη αδικημάτων που διώκονται αυτεπάγγελτα (περιύβριση αρχής και συμβόλων, περιύβριση νεκρού κλπ) η παρούσα κοινοποιείται και στην εισαγγελέα Πλη/κών Ξάνθης, προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια με τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και να αποδοθούν στη δημόσια χλεύη, οι συκοφάντες.»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.