Αμεση αποζημιωση των πληγεντων στο Μαυρομματι απο τον Δημο Κομοτηνης ζητα η «Συμπραξη Προοπτικης»

Την αύξηση του εγκεκριμένου ποσού που θα διατεθεί για την ενίσχυση των κατοίκων προτείνει ο Α. Γραβάνης

Τις περιοχές του Δήμου Κομοτηνής που πλημμύρησαν, επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής» με σκοπό την εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν.

Ο επικεφαλής της παράταξης Αντώνης Γραβάνης συνοδευόμενος από μέλη και εκλεγμένους συμβούλους της παράταξης επισκέφτηκαν τον οικισμό Μαυρομμάτι του Δήμου Κομοτηνής, μίλησαν με τους κατοίκους και δεσμεύτηκαν να συμβάλουν τόσο στην αντιμετώπιση του προβλήματος και των όποιων τεχνικών θεμάτων και παρεμβάσεων απαιτούνται όπως και στην άμεση αποζημίωση των πληγέντων.

«Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή απαιτούνται άμεσες λύσεις και για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον αλλά κυρίως για την ενίσχυση των συμπολιτών μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της «Σύμπραξης Προοπτικής», κ. Γραβάνης.

Ειδικότερα, με πρόταση του ο κ. Γραβάνης ζητά την άμεση αποζημίωση των πολιτών που επλήγησαν οι περιουσίες τους από το Δήμο Κομοτηνής, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία,  με την Έκτακτη Οικονομική Ενίσχυση Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών. Στον προϋπολογισμό του Δήμου είναι εγκεκριμένο το ποσό των 15.000 ευρώ το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί άμεσα και προτείνει την περαιτέρω αύξηση του ποσού για την αντιμετώπιση όλων των αναγκών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.