Αλλαγη ηγεσιας στο Ροταριανο Ομιλο Κομοτηνης

Ο Μιχάλης Βεζυριαννίδης νέος πρόεδρος

Κάθε χρόνο ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής πραγματοποιεί Αρτοκλασία στο Ιερό Παρεκκλήσιο Γενεσίου Τιμίου Προδρόμου Νυμφαίας Κομοτηνής, στον εσπερινό την προηγούμενη της εορτής. Παράδοση που τηρήθηκε και φέτος. Ακολούθως, στο Τουριστικό Περίπτερο Νυμφαίας, πραγματοποιήθηκε η τυπική αλλαγή ηγεσίας του Ομίλου για τη χρονιά 2022 – 2023.

Ο Μιχάλης Βεζυριαννίδης είναι ο νέος πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής καθώς παρέλαβε την ηγεσία του Ομίλου από τον απερχόμενο πρόεδρο Νίκο Χατζόπουλο.

Έγινε μια σύντομη αλλά περιεκτική ανασκόπηση των δύο ετών του απερχόμενου Προέδρου, Νίκου Χατζόπουλου, στα οποία χρόνια κυριαρχούσε ο κορωνοϊός. Παρόλο αυτά, όπως επεσήμανε ο κ. Χατζόπουλος, ο Όμιλος ήταν παρών στηρίζοντας με δράσεις (μάσκες σε αστυνομικές δυνάμεις, ημερίδες για τον υιό, ενημερωτικό spot για τον ποδηλατόδρομο κ.ά.) αλλά και με τη δυναμική που απορρέει η παγκόσμια δράση του ROTARY. Με ομιλίες και ενημερώσεις στο εσωτερικό του Ομίλου, με άμεση συνεργασία με φορείς, όπως η Αστυνομία, τα Σχολεία, ο Δήμος Κομοτηνής αλλά και οι απλοί πολίτες της πόλης και με ανεπτυγμένο το αίσθημα της στήριξης των ιδεωδών του ROTARY, χαρακτηρίστηκε ως επιτυχημένο το αποτύπωμα του Ομίλου για τα χρόνια που πέρασαν.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οριοθετήθηκαν νέες δράσεις, συζητήθηκαν και επικαιροποιήθηκαν στόχοι και προοπτικές το Ομίλου. Από τους παρόντες διαπιστώθηκε η δυναμική του νέου Προέδρου να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στην υλοποίηση της ανάπτυξης του Ομίλου. Προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, των υψηλών ηθικών αξιών της αλληλεγγύης, της ευαισθητοποίησης σε κρίσιμης σημασίας κοινωνικοοικονομικά ζητήματα.

Κλείνοντας η βραδιά υπήρξε η δέσμευση από όλους τους παρευρισκόμενους πως θα διοργανώσουν στοχευμένες εκδηλώσεις επιδιώκοντας τη ζωογόνηση του κοινωνικού και πνευματικού γίγνεσθαι της περιοχής μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.