Αλλαγη φρουρας στους Αντιπεριφερειαρχες

Τους δημάρχους της Ροδόπης επισκέφθηκε ως νέος θεματικός αντιπεριφερειάρχης ο Οντέρ Μουμίν

Τις θέσεις τους στο γραφείο των θεματικών αντιπεριφερειαρχών πήραν για πρώτη φορά την Τετάρτη 2 Ιουνίου οι τέσσερις νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες.
Έτσι ο κ. Οντέρ Μουμίν, η κ. Ελένη Δημούδη, ο κ. Κώστας Βενετίδης και η κ. Γεωργία Χειράκη πήραν τη θέση τους ως νέοι αντιπεριφερειάρχες, με τις ευχές των συναδέρφων τους για μια καλή θητεία να τους ακολουθούν.

Μάλιστα ο κ. Μουμίν φαίνεται πως πήρε ζεστά το ρόλο του αφού την επομένη ως θεματικός αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου, Βιομηχανίας, Διοικητικού και Οικονομικού, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στους 4 δήμους της Ροδόπης, όπου είχε συνάντηση με τους δημάρχους.
 
Μετά τις επισκέψεις ο κ. Μουμίν έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Έχοντας θητεύσει στον Α’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης γνωρίζω απόλυτα τα προβλήματα και τη σημασία των δήμων μας. Η περιφέρεια και οι δήμοι έχουν διακριτές αρμοδιότητες, όμως με πνεύμα αλληλεγγύης και σεβασμού πρέπει να συνεργαστούν προς όφελος της ίδιας της κοινωνίας. Για το λόγο αυτό δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση των δημάρχων, δημοτικών συμβούλων και τοπικών προέδρων όλων των δήμων της Ροδόπης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.