Αλλαγες προσωπων στα Νομικα προσωπα του Δημου Κομοτηνης

Ο Στράτος Τσακιρίδης νέος πρόεδρος ΔΕΥΑΚ, ο Νότης Χαραλαμπίδης νέος πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ

Μεσούτ Μεχμέτ και Μολλά Ισά Ριτβάν νέοι πρόεδροι σε Γευσιγνωσία και Ν. Τσανακλή

Παραμένουν πρόεδροι σε ΔΚΕΠΠΑΚ και ΚΕΜΕΑ Λιβεριάδου και Σωτηρακόπουλος

Τους νέους προέδρους σε τέσσερα από τα έξι νομικά πρόσωπα του Δήμου Κομοτηνής ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, στη συνεδρίαση της 16 Νοεμβρίου.

Ο κ. Στράτος Τσακιρίδης θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κομοτηνής (ΔΕΥΑΚ), με αντιπρόεδρο τον κ. Θέμη Τζενετίδη. Ο κ. Τσακιρίδης ουσιαστικά επιστρέφει στην εταιρεία, μιας και είχε διατελέσει για πολλά χρόνια αντιπρόεδρός της.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, κ. Νότης Χαραλαμπίδης, μετακινείται στην Προεδρία του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, αναλαμβάνοντας τη θέση του κ. Γιάννη Κυριαζή, ο οποίος έχει μετακινηθεί ήδη στην Αντιδημαρχία Παιδείας. Αντιπρόεδρος στο ΔΗΠΕΘΕ παραμένει η κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου.

Αλλαγές προσώπων όμως είχαμε και στη Γευσιγωνσία ΑΕ, όπου πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Μεσούτ Μεχμέτ, στη θέση του κ. Τζενετίδη, με αντιπρόεδρο τον κ. Ισμαήλ Μεχμέτ.

Παράλληλα ο κ. Μολλά Ισά Ριτβάν  θα είναι ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης αξιοποίησης & Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας & Κοινόχρηστων χώρων «ΝΕΣΤΩΡΑΣ ΤΣΑΝΑΚΛΗΣ» Α.Ε. αναλαμβάνοντας τη θέση του κ. Εριτζάν Κιοσσέ, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα & Οικισμών.

Παραμένουν Λιβεριάδου και Σωτηρακόπουλος

Θα συνεχίσουν στις θέσεις τους μέχρι το τέλος της θητείας του παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου τόσο ο κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, ως πρόεδρος στο ΚΕΜΕΑ, όσο και η κ. Νατάσα Λιβεριάδου, στη ΔΚΕΠΠΑΚ.

Μάλιστα η κ. Λιβεριάδου, στο τέλος της θητείας της, θα έχει συμπληρώσει σχεδόν 13 χρόνια στην επιχείρηση, κάτι το οποίο αποτελεί, τουλάχιστον από όσο γνωρίζουμε, ρεκόρ στα τοπικά αυτοδιοικητικά χρονικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.