Αλη Μπουλμπουλ: «Το αποτελεσμα των εκλογων δεν μας εκανε να χασουμε τιποτα απο την αποφασιστικοτητα μας να αγωνιστουμε»

Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με το ΜέΡΑ25 για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών

Τις ευχαριστίες του προς όσους και όσες τον στήριξαν εξέφρασε και ο «πρωτοεμφανιζόμενος» υποψήφιος βουλευτής του ΜέΡΑ25 κ.Αλή Μπουλμπούλ, ο οποίος σε γραπτή του δήλωση, τόνισε πως κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου «προσπάθησα να δείξω ότι μια διαφορετική και εποικοδομητική πολιτική είναι δυνατή με το να είμαστε ειλικρινείς απέναντι στους ανθρώπους και το χαμογελαστό μας πρόσωπο» προσπάθεια που ανταμείφθηκε.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην αύξηση των ποσοστών του κόμματος στην Ροδόπη, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι είχε την μεγαλύτερη αύξηση σε πανελλαδικό επίπεδο, για να τονίσει πως «παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και τον περιορισμένο χρόνο, είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να το πετύχουμε αυτό σε επαρχιακή βάση».

«Η κατάσταση στη χώρα πρέπει να ωθήσει όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους, ιδιαίτερα τους νέους, να σκεφτούν. Ο πολιτικός χώρος που αυτοπροσδιορίζεται ως προοδευτική αριστερά πρέπει να δράσει αμέσως πριν να είναι πολύ αργά μπροστά σε αυτή την κατάσταση. Παρά όλα τα σκάνδαλα, την κρίση, το κόστος διαβίωσης και τη μετανάστευση προς εξωτερικό, μετά τα χθεσινά εκλογικά αποτελέσματα, πρέπει πρώτα να κάνουμε αυτοκριτική και ύστερα να βρούμε τρόπους να πείσουμε τον κόσμο να πάει στις κάλπες και να αποφασίσει για το μέλλον του» ανέφερε ο ίδιος για να υπογραμμίσει πως «το αποτέλεσμα των εκλογών δεν μας έκανε να χάσουμε τίποτα από την αποφασιστικότητά μας να αγωνιστούμε». «Θα συνεχίσουμε για να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα μας. Όλα μπορούν να είναι αλλιώς» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.