Αλεξης Τσιπρας: «15 Μαιου ψηφιζουμε ολοι. Τους στελνουμε πισω το λογαριασμο»

Τους λογαριασμούς της ΔΕΗ αφορά η καμπάνια ενόψει των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε ψήφο αποδοκιμασίας της κυβερνητικής πολιτικής για την ενέργεια, αλλά και της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΗ επιχειρεί να μετατρέψει η αξιωματική αντιπολίτευση την εσωκομματική αναμέτρηση για την ανάδειξη του Προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος από την οργανωμένη βάση, στις 15 Μαΐου, προκειμένου να συσπειρώσει τις δυνάμεις της.

«Για το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη, για τα υπερκέρδη 1,5 δις των εταιριών ρεύματος στις δικές μου πλάτες. 15 Μαΐου. Ψηφίζουμε όλοι! Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό» αναφέρει το πρώτο από τα σποτ της επικοινωνιακής καμπάνιας που επιμελήθηκε η Κουμουνδούρου για την εσωκομματική ψηφοφορία στις 15 του μήνα, καμπάνια η οποία θα κλιμακωθεί, κατά πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες.

Στο πρώτο σποτ, το οποίο ανήρτησε στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται ακόμη ένας πολίτης να κυκλώνει το ποσό που αντιστοιχεί στη ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Η αξιωματική αντιπολίτευση ζήτησε την αναστολή της ρήτρας, καταθέτοντας σήμερα σχετική τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.