Aλ. Τσιπρας: Ο Κυρ. Μητσοτακης φοβαται παρα πολυ μια ευθεια ερωτηση

«Παρά το ότι θυμίζει τον μαθητή στο πρώτο θρανίο, δεν έχει επικοινωνιακό χάρισμα»

«Αποστειρωμένο» προέβλεψε ότι θα είναι το αυριανό ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA.

Ο Αλ. Τσίπρας εξέφρασε την άποψη ότι δεν θα είναι μάλλον κάτι που μπορεί να κάνει τη «διαφορά» και ότι πιθανότατα θα «βαρεθεί ο κόσμος». Γι’ αυτό κατηγόρησε τη ΝΔ που «επέμενε» να γίνουν «παράλληλοι μονόλογοι 1,5 λεπτού», χωρίς μάλιστα «να έχουν ούτε οι δημοσιογράφοι δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις».

Κληθείς να σχολιάσει τη μη αποδοχή από τον πρωθυπουργό της πρόσκλησης του συγκεκριμένου καναλιού για μια τηλεμαχία μεταξύ τους, «έδειξε» τους επικοινωνιολόγους του πρωθυπουργού, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι «πολύ πειθαρχημένος» στα όσα του λένε.

Διευκρίνισε ότι «δεν υποτιμά» τον πολιτικό του αντίπαλο και ότι τον θεωρεί πολύ «ικανό», ωστόσο, ανέφερε ότι αν ήταν στη θέση του, δε θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση.

«Παρά το ότι θυμίζει τον μαθητή στο πρώτο θρανίο, δεν έχει επικοινωνιακό χάρισμα», είπε χαρακτηριστικά, πιθανολογώντας ότι αυτή είναι η συμβουλή των επικοινωνιολόγων του πρωθυπουργού, ενώ συγκεκριμένα υποστήριξε ότι «φοβάται πάρα πολύ μια ευθεία ερώτηση», σχετικά με το «γιατί παρακολουθούσε το μισό πολιτικό σύστημα».

Τέλος, ανέφερε ότι βρίσκεται σε «μειονεκτική θέση» γιατί την τελευταία τετραετία κλήθηκε να αντιμετωπίσει «μεγάλες δυσκολίες», όπως την πανδημία, την ακρίβεια και τα θέματα κράτους δικαίου και «δεν τα πήγε καλά». «Γι’ αυτό πετάει τη μπάλα στο 2015 και στο Βαρουφάκη», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.