Αιχμηρο σχολιο της Ε. Λαφτη για την αποτυχια του εγχειρηματος Στρατιαδη-Λουτατιδη

«Δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά στραβά αρμενίζουν»

Αιχμηρό το σχόλιο της επικεφαλής της «ΠΟΛΗτικής Ανατροπής» κ. Ελένης Λαφτσή για τη μη ευόδωση του εγχειρήματος των κ.κ. Ανέστη Στρατιάδη και Γιώργου Λουτατίδη για αυτόνομή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η κ. Λαφτσή κάνει λόγο για υπεκφυγές των δύο δημοτικών συμβούλων που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της δημοτικής παράταξης και ανεξαρτητοποιήθηκαν, τονίζοντας πως «οι λόγοι που επικαλέστηκαν, όπως και οι επιλογές τους, συζητήθηκαν ευρέως και δημόσια και η κοινωνία, εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, δεν τις επιδοκίμασε»

Αναλυτικά στο σχόλιό της η κ. Λαφτσή επισημαίνει τα ακόλουθα:

«Αντί οι κύριοι Στρατιάδης και Λουτατίδης να δώσουν πειστικές εξηγήσεις στους προοδευτικούς και αριστερούς πολίτες, γιατί με τη διάσπαση της παράταξης που τους εξέλεξε, δεν θα υπάρξει η δυνατότητα να κατατεθεί στις επικείμενες δημοτικές εκλογές εναλλακτική πρόταση για τις ανάγκες του Δήμου και των δημοτών.

Αντί να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν γι’ αυτές τις επιλογές τους , προσπαθούν να τις αποποιηθούν μεταθέτοντας τες είτε στα υπαρκτά εμπόδια που θέτει ο εκλογικός νόμος, είτε ανακυκλώνοντας τους λόγους της αποχώρησης τους!

Δεν αντιλαμβάνονται οι ίδιοι-καθώς  και όσοι τους παρότρυναν- ότι οι λόγοι που επικαλέστηκαν, όπως και οι επιλογές τους, συζητήθηκαν ευρέως και δημόσια και η κοινωνία, εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, δεν τις επιδοκίμασε, το αντίθετο μάλιστα, ούτε καν στην αναγκαιότητα συγκρότησης ψηφοδελτίου δεν ανταποκρίθηκε!

Δυστυχώς για όλους αυτούς δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά στραβά αρμενίζουν.

ΥΓ  Τις επόμενες ημέρες θα συγκληθεί η παράταξη της «ΠΟΛΗτικής  ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» για να συζητήσει τις εξελίξεις στην αυτοδιοίκηση».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.