Αιχμες απο το «Οραμα Αναγεννησης» για τη δομη σιτισης του Δημου Ιασμου

«Τα ψέματα περισσεύουν και η φθηνή προπαγάνδα προς τους δημότες μας έχει και τα όρια της»

Ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής κ. Κυριάκος Αμούτζας εξέδωσε η δημοτική παράταξη Ιάσμου «Όραμα Αναγέννησης» αναφερόμενη στα της ίδρυσης και λειτουργίας της Δομής Σίτισης του Δήμου Ιάσμου. Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη ανακοίνωση προσφοράς 4000 ευρώ προς τη Δομή από το φεστιβάλ Ειρήνης και Δημοκρατίας.

Αναλυτικά το «Όραμα Αναγέννησης» επισημαίνει στην ανακοίνωση:

«H πολυδιαφημισμένη ΠΡΟΣΦΟΡΑ των 4000 ευρώ στη Δομή Σίτισης από το φεστιβάλ οπερέτα του κ. Οντέρ δεν οδηγεί πουθενά αλλού παρά μόνο στον ευτελισμό της Περιφέρειάς μας και κατ’ επέκταση της Ελληνικής πολιτείας.

Επειδή, λοιπόν, τα ψέματα περισσεύουν και η φθηνή προπαγάνδα προς τους δημότες μας έχει και τα όρια της, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση οφείλουμε να αναφέρουμε και προφανώς να εξηγήσουμε τα εξής :

Η Δομή Σίτισης σε όλους τους Δήμους της χώρας επιχορηγείται από το κράτος. Έτσι, και ο Δήμος Ιάσμου πήρε το ποσό που του αναλογεί όπως όλοι οι Δήμοι της χώρας.

Ενώ όμως όλοι οι Δήμοι με ανοιχτές διαδικασίες ανέθεσαν σε εταιρίες catering τη σίτιση των δημοτών τους εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο μια αξιοπρεπή σίτιση, ο δικός μας “έξυπνος Δήμος”, ο Δήμος του κ. Οντέρ κινήθηκε ως εξής:

  1. Νοίκιασε κτίριο.
  2. Eξόπλισε ένα σύγχρονο εστιατόριο σίτισης αγοράζοντας ψυγεία, πλυντήρια, σκεύη και όλα τα συναφή.
  3. Ανέλαβε όλη την τροφοδοσία για την παρασκευή των γευμάτων.
  4. Προσέλαβε υπαλλήλους χωρίς να γνωρίζουμε με ποιά διαδικασία, αλλά κατά τύχη όλοι τους είναι ημέτεροι, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν είναι καλοί στη δουλεία τους.

Τέλος, με έναν άριστο υπάλληλο και με το δημαρχιακό αυτοκίνητο, χωρίς να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σιτίζει τους δημότες μας προσφέροντας μέσα σε ένα πλαστικό κεσεδάκι μια μερίδα φαγητού και μια σαλάτα χωρίς ψωμί.

Ούτε λόγος για φρούτο ή γλυκό.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ!! Κι όχι επειδή εκλάπησαν, μακριά από εμάς τέτοιες σκέψεις, αλλά επειδή χρησιμοποιήθηκαν κάπου αλλού, για κάποιο άλλο λόγο που μόνο ο “διαφορετικός” δικός μας δήμαρχος γνωρίζει!!

Γιατί άραγε ; Αυτός ξέρει!!

Με υπομονή θα περιμένουμε τον απολογισμό της Δομής Σίτισης και θα επανέλθουμε.

ΥΓ1: Για το κοινωνικό παντοπωλείο που ο ίδιος έφερε ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και πέρασε παμψηφεί (κάτι που φυσικά δεν έγινε για τη σίτιση), θα περιμένουμε πολύ για τη λειτουργία του; Ή θα είναι και αυτό ένα τεράστιο ψέμα όπως τα εμπορικά κέντρα με 200 θέσεις εργασίες και οι δωρεάν καφέδες στους ηλικιωμένους του Δήμου μας;

ΥΓ2: Πιθανά όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα αν κερδίσει τα δικαστήρια και αποδώσει στη Σίτιση 50.000 ευρώ από την κ. Βιδούρα και 200.000 ευρώ από τον κ. Αμούτζα, όπως διατείνεται καθημερινά σε όλα τα ΜΜΕ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.