Αγροτικες εκτασεις που υπεστησαν ζημιες επισκεφθηκε ο Οζγκιουρ Φερχατ

«Για άλλη μια χρονιά ο πολύπαθος αγροτικός κόσμος της Ροδόπης βλέπει τον κόπο και τα όνειρα του να σβήνουν προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία παραγωγής» τόνισε σε δήλωσή του

Αγροτικές εκτάσεις που επλήγησαν από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών στους Δήμους Αρριανών και Μαρωνείας Σαπών, επισκέφθηκε ο Αν. Συντονιστής ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος κ. Οζγκιούρ Φερχάτ, συνοδευόμενος από τοπικά μέλη του κόμματος.

Ο κ. Φερχάτ δεσμεύτηκε προς τους αγρότες πως οι φωτογραφίες των ζημιών μαζί με αναφορά της επικρατούσας κατάστασης θα σταλούν στα αρμόδια όργανα αγροτικής πολιτικής με στόχο να υπάρξει ταχύτερη και βέλτιστη εκκίνηση των διαδικασιών καταγραφής και αποζημίωσης και παράλληλα ο ΕΛΓΑ τοπικά να δείξει τη δέουσα σημασία.

«Για άλλη μια χρονιά ο πολύπαθος αγροτικός κόσμος της Ροδόπης βλέπει τον κόπο και τα όνειρα του να σβήνουν προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία παραγωγής και πώλησης. Ευχόμαστε κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους τους πληττόμενους αγρότες μας και υποσχόμαστε διαρκή στήριξη στην ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας, την αγροτιά» τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Φερχάτ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.