Αγωνας κατα του νομου για το ασφαλιστικο απο το ΠΑΜΕ

Πραγματοποίησαν δράση-ενημέρωση στην Κομοτηνή ζητώντας 48ωρη πανελλαδική απεργία τις μέρες που θα εισαχθεί ο νόμος στη Βουλή

Κινητοποίηση ενημέρωσης κατά του νέου ασφαλιστικού πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου μέλη του ΠΑΜΕ Ροδόπης στην είσοδο της Βενιζέλου.
 
Στόχος τους είναι, μετά τη μεγάλη επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας στις 4 Φεβρουαρίου, η οποία θεωρούν πως έδειξε το μέγεθος της δύναμης που έχει η λαϊκή συμμαχία, την αξία της συγκρότησης και του δυναμώματός της, το ΠΑΜΕ καλεί πιο μαχητικά στον αγώνα με πιο ανεβασμένες μορφές.
 
Θεωρώντας πως η κυβερνητική πρόταση δεν διορθώνεται, δεν παίρνει τροποποιήσεις και δε βελτιώνεται, καλούν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να μην κάνουν εκατοστό πίσω.
 
Για αυτό και πραγματοποιούν ενημερώσεις, όπως αυτή της Πέμπτης, τονίζοντας πως η κυβέρνηση θα πρέπει να συναντήσει ένα αδιαπέραστο λαϊκό τείχος, καλώντας σε περίπτωση που αποφασίσει η κυβέρνηση να φέρει το νόμο αυτό στη Βουλή να απαντήσουν με 48ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία τις ημέρες της συζήτησής του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.