Αυτοδυναμη πανελλαδικη καθοδος του Μ-Λ ΚΚΕ στις εκλογες

Η Αργυρώ Μπατάγια υποψήφια στο νομό Ροδόπης

Την αυτοδύναμη κάθοδό του στις εκλογές της 21ης Μαΐου αποφάσισε το Μ-Λ ΚΚΕ κοινοποιώντας και τους υποψήφιους βουλευτές του ανά την επικράτεια. Στον νομό Ροδόπης υποψήφια του Μ-Λ ΚΚΕ θα είναι η κ. Αργυρώ Μπατάγια του Γεωργίου.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα επισημαίνει για τους στόχος του:

«Στόχος του Μ-Λ ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές είναι να δοθεί η μάχη για να φτάσει όσο το δυνατό μακρύτερα η φωνή του.

Να δυναμώσουμε τους δεσμούς μας με το λαό και τους αγωνιστές ακόμα περισσότερο.

Να συζητήσουμε με κάθε εργαζόμενο της Αριστεράς, πάνω στα σοβαρά προβλήματα που έχουν σχέση με τον προσανατολισμό και τους στόχους του λαϊκού αγώνα, με τους τρόπους και τις μορφές παρέμβασης στα πολιτικά και κοινωνικά μέτωπα πάλης, για την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής όποιας κυβέρνησης προκύψει, το ξεσκέπασμα της πολιτικής των ψευτοαριστερών κομμάτων, την υπόθεση της ανασυγκρότησης του εργατικού, αριστερού και κομμουνιστικού κινήματος, επιδιώκοντας να συμβάλει πιο ουσιαστικά και από καλύτερες θέσεις στους αυριανούς αγώνες του λαού μας.

Μέσα σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας για το λαό μας, τα έξοδα για τις εκλογές είναι επιπρόσθετος βραχνάς. Ωστόσο το Μ-Λ ΚΚΕ, που είναι από τα ελάχιστα κόμματα που δεν δέχεται την κρατική επιχορήγηση, έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει και στα δύσκολα. Έχει ξεκινήσει μια έκτακτη οικονομική καμπάνια που απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους, γιατί βασική μας αρχή είναι «να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις» και να «υπηρετούμε το λαό».

Ο μόνος τρόπος για να διαδοθεί όσο γίνεται πιο πλατιά το αγωνιστικό μήνυμα του Μ-Λ ΚΚΕ είναι η πιο δραστήρια και ενεργητική παρέμβαση όλων των συντρόφων, των συναγωνιστών και φίλων του Μ-Λ ΚΚΕ, η μαζική απεύθυνσή μας στους εργαζόμενους, μέσα από τις εξορμήσεις, τις εκδηλώσεις, συζητήσεις και συγκεντρώσεις στο κέντρο και την επαρχία, η διακίνηση του «κοκκινοκίτρινου χαρτονιού» και του κομματικού υλικού, πόρτα-πόρτα στις συνοικίες και στους χώρους δουλειάς.

Υπάρχουν συνεπώς πολιτικά ισχυροί λό­γοι για να στηρίξει και να ψηφίσει κά­ποιος το Μ-Λ ΚΚΕ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.