Συνεχιζει τις επισκεψεις στους οικισμους ο Ντινος Χαριτοπουλος

«Ήρθε η ώρα για το Δήμο που θα δημιουργεί ευκαιρίες» το μήνυμα του επικεφαλής της «Επανεκκίνησης»

Τους οικισμούς  Χαμηλό, Βέλκιο, Αετοκορυφή, Τσιφλίκι και Έβρενο επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο υπ. Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του και μίλησε με κατοίκους.

Παντού εισέπραξε τις ευχαριστίες των συνδημοτών του για τις ουσιαστικές παρεμβάσεις που έγιναν από την Δημοτική Αρχή και επίλυσαν, ανάμεσα σε άλλα, το σοβαρό πρόβλημα της υδροδότησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που τους ταλάνιζε επί χρόνια.

«Φτάνει πλέον με τα αυτονόητα. Την μάχη αυτή την κερδίσαμε γιατί εμείς μπορούσαμε να το κάνουμε. Τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Για το Δήμο που θα ανοίγει νέους δρόμους, που θα δημιουργεί ευκαιρίες!» δήλωσε ο υπ.  Δήμαρχος Μαρώνειας- Σαπων.

Επίσκεψη στη Λαϊκή Ξυλαγανής

Ακολούθησε την Τρίτη επίσκεψη του κ. Χαριτόπουλου μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού στην λαϊκή αγορά της Ξυλαγανής.

Κατά την επίσκεψη, του δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και τους επαγγελματίες, να ακούσει τις ανησυχίες τους και να αναλύσει το πρόγραμμα της «Επανεκκίνησης».

Στόχος είναι η ανάπτυξη της περιοχής, η δημιουργία θέσεων εργασίας, η βελτίωση των υποδομών και η ενίσχυση του πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα της Ξυλαγανής. «Με την υποστήριξη και την ψήφο σας, μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα αυτούς τους στόχους. Μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή που η Ξυλαγανή αξίζει», είπε ο υπ. Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.