Συνεχιζει στην διοικηση του Δημου Κομοτηνης ο Γιαννης Γκαρανης

Η εικόνα των αποτελεσμάτων στους δήμους της Ροδόπης

Από την πρώτη Κυριακή κατάφερε να κατακτήσει την επανεκλογή του στη Διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής, ο νυν δήμαρχος κ. Γιάννης Γκαράνης.

Με την ενσωμάτωση στο 58,27% κατάφερε να αποκτήσει προβάδισμα που δεν μπορεί να ανατραπεί, συγκεντρώνοντας ποσοστό 53,85%, στην εν λόγω ενσωμάτωση.

Ακολουθεί ο κ. Αντώνης Γραβάνης και η «Κομοτηνή Δυνατά» με ποσοστό 37,60%.

Ο «Σπάρτακος» και ο κ. Κώστας Καραϊσκος συγκεντρώνει ποσοστό 5,15% και η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κομοτηνής με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Λεβέντη ποσοστό αποκομίζει ποσοστό 3,40%.

Η εικόνα στον Δήμο Ιάσμου

Στον δήμο Ιάσμου, τον δύο «μονομάχων», όπως όλα δείχνουν, την μάχη κερδίζει στο 65,31% της ενσωμάτωσης ο κ. Τζανέρ Ιμάμ με ποσοστό 51,70% έναντι του κ. Μεχμέτ Μεχμέτ και της «Δυναμικής Ενότητας» με ποσοστό 48,30%.

Θρίλερ στον Δήμο Μαρωνείας Σαπών

Στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών εξελίσσεται ένα εκλογικό θρίλερ, με τον κ. Απόστολο Ιωάννου, που ήδη εξέπεμψε μήνυμα νίκης, να προηγείται με ποσοστό 51,93% στα 38 από τα 55 ενσωματωμένα τμήματα, έναντι του νυν δημάρχου κ. Ντίνου Χαριτόπουλου ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό 48,07%.

Σε δεύτερη Κυριακή οι εκλογές στον Δήμο Αρριανών

Τέλος στον Δήμο Αρριανών των τριών ανθυποψηφίων, όπως όλα δείχνουν η εκλογική αναμέτρηση θα οδηγηθεί σε δεύτερη Κυριακή. Με την ενσωμάτωση λίγο πάνω από το μισό των εκλογικών τμημάτων, ο νυν δήμαρχος συγκεντρώνει ποσοστό 37,04%. Ακολουθεί ο κ. Χουσεΐν Ερδέμ με ποσοστό 34,28%, ενώ ο κ. Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά ποσοστό 28,68%

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.