Συναντηση του Δημαρχου Κομοτηνης με το ΔΣ της Ομοσπονδιας Επαγγελματικων, Βιοτεχνικων και Εμπορικων Σωματειων Ν. Ροδοπης

Συζητήθηκαν οι αναπλάσεις στο κέντρο της πόλης – Ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμου για τις εκδηλώσεις των 100 χρόνων από την ίδρυση της ΟΕΒΕΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης υποδέχτηκε το πρωί της Τρίτης στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης. Έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των δυο πλευρών για μια σειρά ζητημάτων που άπτονται της καθημερινότητας αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο επαγγελματικός κόσμος της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στα σημαντικά έργα που ξεκίνησαν στο ιστορικό κέντρο της Κομοτηνής, θα αναβαθμίσουν τους εμπορικούς δρόμους της και θα προσδώσουν στην πόλη την εμβληματική πολιτιστική ταυτότητα που της αρμόζει, με γνώμονα τη βελτίωση της προσβασιμότητας. Τόνισε ότι με την ολοκλήρωσή τους θα παραδοθούν στους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες μια σειρά έργων που θα ενδυναμώσουν το τουριστικό προφίλ της πόλης, θα δώσουν ένα εξαιρετικό εργαλείο στους επαγγελματίες για την ενίσχυση  της εξωστρέφειας, κυρίως όμως θα επιτρέψουν στους κατοίκους ν’ απολαύσουν στην καθημερινότητά τους μια ελκυστικότερη και λειτουργικότερη πόλη, στο εμπορικό της τμήμα. Οι παλαιότεροι θα θυμηθούν τον παραδοσιακό της χαρακτήρα και οι νεότεροι θα βιώσουν ένα ζωντανό μάθημα της ιστορίας τους στα γραφικά σοκάκια της.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής κάλεσε τους επαγγελματίες να είναι συνοδοιπόροι του Δήμου στην καθημερινή επικοινωνία με τους πελάτες τους και ζήτησε τη συνδρομή τους για την κατανόηση στην ταλαιπωρία που αυτονόητα θα προκληθεί.

Οι επαγγελματίες από την πλευρά τους δήλωσαν πως θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ζήτησαν επίσης από τον Δήμο Κομοτηνής να συνεχίσει τις παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν αισθητικά και λειτουργικά την πόλη.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ανέστης Βαφειάδης ενημέρωσε ότι θα διοργανώσουν ένα συνέδριο για τα εκατόχρονα της Ομοσπονδίας τον Νοέμβριο και ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου Κομοτηνής. Ο Δήμαρχος απάντησε ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.