Συναντησεις του Αντιπεριφερειαρχη Π.Ε. Ροδοπης με τους Πολιτιστικους Συλλογους Trelacademy, Απανταχου Κιζαριωτων και Παλλαδιου

Στο επίκεντρο ο από κοινού σχεδιασμός δράσεων πολιτιστικού χαρακτήρα

Ο πολιτισμός βρέθηκε στο επίκεντρο διαδοχικών συναντήσεων που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς με εκπροσώπους δραστήριων πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής μας.  Με ιδιαίτερα χαρά ο Αντιπεριφερειάρχης δέχτηκε στο γραφείο του μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Trelacademy, του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Κιζαριωτών και του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Παλλαδίου.

Στις συναντήσεις έγινε ανταλλαγή απόψεων για την προώθηση του πολιτισμού με νέες δράσεις, αλλά και την διατήρηση της παράδοσης και της ιστορικής μνήμης μέσω εκδηλώσεων, ηθών και εθίμων. Παράλληλα έγινε συζήτηση για το ετήσιο πρόγραμμα δράσης που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Περιφέρεια ΑΜΘ, όπου ο πολιτισμός είναι προτεραιότητα και ιδιαίτερα η στήριξη των πολιτιστικών συλλόγων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης εξήρε το έργο που παράγουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι και δήλωσε πως η στήριξη του πολιτισμού είναι στις πρώτες προτεραιότητες της διοίκησης, ενώ κάλεσε τους εκπροσώπους των συλλόγων, να καταθέσουν προτάσεις για τη διοργάνωση νέων δράσεων, δράσεις που μπορούν να έχουν προστιθέμενη αξία τόσο τον τομέα του πολιτισμού αλλά και του τουρισμού στην περιοχή μας. Ενώ έγινε αποδέκτης προτάσεων πολιτισμού από τα μέλη των συλλόγων, που θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν από κοινού το επόμενο χρονικό διάστημα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.