Συναντησεις του Αντιπεριφερειαρχη Π.Ε. Ροδοπης με τον νεο Διοικητη Πυροσβεστικης Υπηρεσιας Νομου Ροδοπης και τον νεο Διοικητη 21ης Τεθωρακισμενης Ταξιαρχιας

Επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου στο γραφείο του τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Ροδόπης, Απόστολο Κώνστα και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής, Αθανάσιο Αραμπατζίδη.

Στη συνάντηση, ο Αντιπεριφερειάρχης κος Εμμανουήλ Ταπατζάς, επισήμανε την καλή συνεργασία που υπάρχει, μεταξύ της Π.Ε. Ροδόπης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, συνεργασία που είναι απαραίτητη τόσο κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου όσο και για την αντιμετώπιση των συνεπειών των ακραίων καιρικών φαινομένων, που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζονται με μεγαλύτερη ένταση και συχνότητα στην περιοχή μας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις σημαντικές παρεμβάσεις που προγραμματίζει η Π.Ε. Ροδόπης στον τομέα αντιμετώπισης των πλημμυρικών φαινομένων, με την εκτέλεση ενός μεγάλου έργου καθαρισμού των ρεμάτων. Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον νέο Διοικητή της Π.Υ. Ροδόπης για την επίσκεψη, δώρισε αναμνηστικά της Π.Ε. Ροδόπης και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης δέχθηκε στο γραφείο του τον νέο διοικητή της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Απόστολο Καρατόλιο, μαζί με τον απερχόμενο διοικητή Κωνσταντίνο Αλεξανδρή.

Η συζήτηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον Αντιπεριφερειάρχη να επισημαίνει την ανάγκη αγαστής συνεργασίας σε όλους τους τομείς, προκειμένου αυτή να έχει θετικό αποτύπωμα στην περιοχή μας. Ανάγκη που αναγνώρισε και ο νέος ταξίαρχος επισημαίνοντας την τιμή αλλά και την ευθύνη της θέσης του ως διοικητής της 21ης Ταξιαρχίας.

Ο κος Εμμανουήλ Ταπατζάς ευχήθηκε καλή αρχή στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει δωρίζοντας αναμνηστικά της Π.Ε. Ροδόπης στον κ. Απόστολο Καρατόλιο, ενώ ευχές και δώρα δέχθηκε και ο απερχόμενος διοικητής κος Κωνσταντίνος Αλεξανδρής ο οποίος παραμένει ενεργός σε άλλη θέση ευθύνης.

Στις συναντήσεις παρών ήταν και ο αναπληρωτής περιφερειάρχης κ. Νικόλαος Ευκαρπίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.