Στο Δημο Αρριανων περιοδευσε κλιμακιο της Περιφερειακης Συνθεσης

Επαφές Χρ. Τοψίδη και υποψηφίων με πολίτες και θεσμικούς εκπροσώπους

Στο Δήμο Αρριανών του Νομού Ροδόπης περιόδευσε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους και υποψήφιες Συμβούλους της «Περιφερειακής Σύνθεσης».

Όπως μεταφέρει η περιφερειακή παράταξη, τόσο ο κ. Τοψίδης, όσο και οι υποψήφιοι/ες της παράταξης υλοποιούν απαρέγκλιτα τη δέσμευση ότι θα βρίσκονται δίπλα σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας μας. Και σε αυτή την εξόρμηση έγιναν συναντήσεις με θεσμικούς εκπροσώπους αλλά και πολλές προσωπικές επαφές στους οικισμούς τους οποίους επισκέφθηκε το κλιμάκιο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στο πλαίσιο αυτών των επαφών καταγράφηκαν θέσεις και προτάσεις πολιτών και συλλογικοτήτων, αναλύθηκαν σημεία από το πρόγραμμα της παράταξης, συζητήθηκαν θέσεις που όταν υλοποιηθούν θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητα των πολιτών.

Σύμφωνα με την περιφερειακή περάταξη, η «Περιφερειακή Σύνθεση» υπηρετεί το μότο «ο άνθρωπος στο επίκεντρο» και οι καθημερινές εξορμήσεις σε διάφορα σημεία της Περιφέρειας ΑΜΘ αποδεικνύουν τη διάθεση των μελών της να βρίσκονται δίπλα και μαζί με τον πολίτη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.