Σε Θρυλοριο, Ροδιτη και Φυλακα ο Γιαννης Γκαρανης

«Θα συνεχίσουμε να μεριμνούμε και για την πρόοδο των οικισμών μας, έτσι ώστε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για μας και για τα παιδιά μας» το μήνυμά του

Στους οικισμούς του Θρυλορίου, του Ροδίτη και του Φύλακα βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής και επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» κ.Γιάννης Γκαράνης, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους της παράταξης.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει διεξοδικά με τους κατοίκους των οικισμών αυτών. Να του μεταφέρουν τα προβλήματα και τις σκέψεις τους, αλλά και να τους απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων που του θέσανε, καθώς και να τους αναλύσει το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» για την επόμενη πενταετία.

Ο διάλογος υπήρξε εποικοδομητικός και παραγωγικός και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Ιωάννης Γκαράνης, δεσμεύτηκε ότι «αν ο συνδυασμός μας υπερψηφιστεί στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα συνεχίσουμε να μεριμνούμε και για την πρόοδο των οικισμών μας, έτσι ώστε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για μας και για τα παιδιά μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.