Σε Πρωτατο, Αμφια, Τσιφλικι, Λοφαριο, Αρισβη ο Αποστολος Ιωαννου και η «Ανεξαρτητη Κοινωνια Πολιτων»

Η βελτίωση της καθημερινότητας στο επίκεντρο της συζήτησης με κατοίκους των οικισμών

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, πλαισιωμένος από πολλούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Παράταξης «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» και άλλους φίλους του συνδυασμού, επισκέφθηκε τους οικισμούς Πρωτάτο, Άμφια, Τσιφλίκι, Λοφάριο, Αρίσβη για να παρουσιάσει τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού του ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Ο κ. Ιωάννου έτυχε εγκάρδιας υποδοχής και συνομίλησε με τους κατοίκους για τα οξυμένα ζητήματα καθημερινότητας που τους απασχολούν και χρήζουν άμεσης επίλυσης. Διαπίστωσε επίσης, για μία ακόμη φορά, την πολύ μεγάλη απογοήτευσή τους από την τωρινή δημοτική Αρχή.

Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» ζήτησε τη στήριξη των δημοτών και δεσμεύτηκε ότι και μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα υπάρχει εποικοδομητικός διάλογος με όλες τις κοινότητες του Δήμου, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και τη βιώσιμη επίλυση των ζητημάτων που τους απασχολούν. Ρεαλιστικά. Στοχευμένα. Έγκαιρα. Αρμονικά. Ειλικρινά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.