«Πολυφερνη νυφη» το κυλικειο του Παρκου Αγιας Παρασκευης

Στις 7.700 ευρώ, 2,5 φορές πάνω από την τιμή εκκίνησης, «έκλεισε» το μηνιαίο ενοίκιο για τον χώρο

Σε σχεδόν τριπλάσιο ποσό από την αρχική τιμή εκκίνησης «έκλεισε» το Κυλικείο στο άλσος της Αγίας Παρασκευής, κατά τον διαγωνισμό που έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες.

Έτσι ενώ η τιμή εκκίνησης ήταν στα 2.700 ευρώ το μήνα, στο διαγωνισμό υπήρχαν δύο ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι έσπρωξαν την τιμή ιδιαίτερα ψηλά, με το κυλικείο τελικά να κατακυρώνεται στον πλειοδότη στα 7.700 ευρώ, ποσό που ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες για το διαγωνισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μίσθωμα θα αυξάνεται κατά ποσοστό 2% κατ’ έτος και θα υπολογίζεται επί του εκάστοτε καταβαλλόμενου ποσού. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και είναι πενταετής με δικαίωμα ισόχρονης παράτασης κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.