Περιοδεια Γιαννη Γκαρανη σε Μεση, Γλυφαδα, Πορπη και Παγουρια

Συνάντηση και με τον Ενιαίο Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής, επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», Ιωάννης Γκαράνης, συνεχίζοντας το πρόγραμμα της προεκλογικής του περιοδείας επισκέφτηκε την Πέμπτη τους οικισμούς της Μέσης, της Γλυφάδας, της Πόρπης και των Παγουρίων.

Είχε την ευκαιρία να συναντήσει κατοίκους των οικισμών αυτών, να συζητήσει διεξοδικά τα θέματα που τους απασχολούν, αλλά και να τους αναλύσει όλες τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει από την παρούσα Δημοτική αρχή στον τόπο τους. Οι συζητήσεις αφορούσαν και στη νέα θητεία και στα όσα δεσμεύεται να υλοποιήσει ως Δήμαρχος, εφόσον ανανεώσουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και στην «Κοινωνία Πολιτών» με την ψήφο τους.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «πορευόμαστε προς τη νέα θητεία με αξιοπιστία, γνώση, επάρκεια και νέα ορμή, για έναν Δήμο στον οποίο και οι οικισμοί μας θα έχουν τη φροντίδα της Δημοτικής αρχής, προκειμένου ν’ αναπτύσσονται ισόρροπα με την πόλη».

Μεγάλη η υποστελέχωση στο Δήμο Κομοτηνής

Ακολούθησε την Παρασκευή συνάντηση του κ. Γκαράνη, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής τονίστηκε, κατ’ αρχάς, από τον επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών» ο συμβολικός χαρακτήρας της επιλογής του ο Σύλλογος των Δημοτικών Υπαλλήλων να είναι ο πρώτος συνδικαλιστικός φορέας με τον οποίο έχει επίσημη προεκλογική συνάντηση. Ακριβώς, γιατί ήθελε να υπογραμμίσει και να τονίσει τη μεγάλη αξία και συμβολή των Δημοτικών υπαλλήλων στη λειτουργία του Δήμου Κομοτηνής, καθώς και την καθ’ όλα αγαστή συνεργασία που έχει η αιρετή διοίκηση του Δήμου με το προσωπικό. Τόσο ο Πρόεδρος, όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Γκαράνη για τη συνάντηση και έθεσαν μια σειρά προβλημάτων που ταλανίζουν τους εργαζόμενους, με πρώτο την υποστελέχωση. Μια υποστελέχωση, η οποία, όπως τόνισαν είναι πιο έντονη και πιο μεγάλη στον Δήμο Κομοτηνής, σε σύγκριση με άλλους Δήμους. Και που σε συνάρτηση με την οικονομική κρίση και την υποχρηματοδότηση των Δήμων καθιστούν ιδιαίτερα δυσχερές το έργο και την αποδοτικότητα των υπαλλήλων. Έθεσαν, επίσης, μια σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν προβλήματα και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε διάφορους τομείς της λειτουργίας τους, όπως αυτός της καθαριότητας, της αποκομιδής απορριμμάτων, του κυνοκομείου και άλλα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Γκαράνης, δεσμεύτηκε ότι σε περίπτωση που επανεκλεγεί Δήμαρχος Κομοτηνής θα συνεχίσει όλην αυτή την αρμονική και αγαστή συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα ως επικεφαλής της αιρετής διοίκησης του Δήμου με τους εργαζόμενους και τον Σύλλογό τους. Και θα εξακολουθήσει να παλεύει μαζί τους, προκειμένου να πειστεί η κεντρική εξουσία να στελεχώσει τον Δήμο μας με επαρκές προσωπικό. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.