Περιοδεια Χριστοδουλου Τοψιδη σε Μαρωνεια, Ιμερο, Προσκυνητες, Ξυλαγανη

Αναδείχθηκε η ανάγκη τουριστικής προβολής του ανατολικού παραλιακού μετώπου της Ροδόπης

Από την ιστορική Μαρώνεια ξεκίνησε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου την περιοδεία του στην ΠΕ Ροδόπης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους/ες Συμβούλους της παράταξης.

Η περιοδεία συνεχίστηκε στους Προσκυνητές, τον Ίμερο και την Ξυλαγανή και στη διάρκεια της αναδείχθηκε η ανάγκη τουριστικής προβολής του τμήματος αυτού που ανήκει στο παραλιακό μέτωπο της Ροδόπης και μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή.

Η Περιφερειακή Σύνθεση, άλλωστε, είχε αναδείξει την ανάγκη αυτή, με συχνές και εμπεριστατωμένες παρεμβάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς η πάγια πεποίθηση της παράταξης είναι ότι κάθε τόπος πρέπει να αξιοποιεί το 100% των δυνατοτήτων του, ώστε οι άνθρωποι που ζουν σε αυτόν να αποκομίζουν τα μέγιστα οφέλη.

Οι συναντήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της περιοδείας λειτούργησαν ενισχυτικά στην επικοινωνία των θέσεων της Περιφερειακής Σύνθεσης στη γνωστοποίηση του προγράμματος της παράταξης για την περιοχή, αλλά παράλληλα κατεγράφησαν οι αγωνίες και οι ανησυχίες των κατοίκων για το μέλλον του τόπου τους.

Η Περιφερειακή Σύνθεση έχει δεσμευτεί να έχει τον άνθρωπο στο επίκεντρο και αυτό υπηρετούν τόσο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης, όσο και οι υποψήφιοι/ες Περιφερειακοί/ες Σύμβουλοι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.