Οι επαφες του υποψηφιου Δημαρχου Μαρωνειας – Σαπων Απ. Ιωαννου με θεσμικους φορεις συνεχιζονται

Σε παραγωγικό κλίμα πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης Μιχαήλ Σεβδυνίδη μαζί με αντιπροσωπεία υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του.

Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» ευχαρίστησε τον κ. Σεβδυνίδη για την συνεχή παρουσία της Αστυνομίας στους οικισμούς του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, αυξάνοντας το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Ταυτόχρονα επεσήμανε πόσο καταλυτική ήταν η παρουσία της ελληνικής αστυνομίας στις εκκενώσεις οικισμών, κατά την περίοδο των καταστροφικών για την περιοχή πυρκαγιών του Αυγούστου. Δεσμεύτηκε τέλος στον Αστυνομικό Διευθυντή για τη σθεναρή υποστήριξη εκ μέρους του σε κάθε προσπάθεια να ενισχυθεί η παρουσία αυτή.

Ο κ. Σεβδυνίδης με τη σειρά του ενημέρωσε τον επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» για τη στέγαση του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών καθώς και για την εξέλιξη της μεταστέγασης του Α.Τ. Σαπών. Ο Αστυνομικός Διευθυντής αναφέρθηκε επίσης στην παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας και στους υπόλοιπους οικισμούς του Δήμου μέσω της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας, η οποία παρέχει επιτόπιες υπηρεσίες στους πολίτες που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Τέλος, τόνισε ότι η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται πάντα δίπλα στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών και αναμένει την υποστήριξή του είτε σε λειτουργικά είτε σε κτηριακά ζητήματα.

Ο κ. Ιωάννου από την πλευρά του ανταποκρίθηκε ανεπιφύλακτα και δεσμεύτηκε για τη στενή συνεργασία με την ΕΛΑΣ σε κάθε ζήτημα που μπορεί να διευκολύνει το έργο της, είτε είναι άμεσης αρμοδιότητας του Δήμου είτε όχι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.