Ο Χρηστος Μεραχτσακης νεος προεδρος του Δημοτικου Συμβουλιου Μαρωνειας Σαπων

Προεδρείο και Δημοτική Επιτροπή εξέλεξε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Μαρωνείας Σαπών

Ο Χρήστος Μεραχτσάκης είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρωνείας Σαπών, ο οποίος εξελέγη ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδρίασε στις 2 Ιανουαρίου.

Ο κ. Μεραχτσάκης προτάθηκε από τον Δήμαρχο κ. Απόστολο Ιωάννου για την θέση, ενώ από την παράταξη της αντιπολίτευσης προτάθηκε ο Μολλά Αμέτ Μουσταφά.

Ο γραμματέας επιλέγεται από την δεύτερη παράταξη της αντιπολίτευσης, όμως ελλείψει αυτής επιλέχτηκε από την συμπολίτευση, με τον κ. Βαρνιτσιώτη Ευάγγελο να προτείνεται και να ψηφίζεται ομόφωνα.

Ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε το σώμα για την επιλογή του, ζητώντας από τους συμβούλους να έχουν απαρτία και να δίνουν το παρών κάθε φορά, εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις.

Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

Στη συνέχεια επιλέχθηκαν τα μέλη της νέας επταμελούς Δημοτικής Επιτροπής για τους 30 πρώτους μήνες της θητείας του Συμβουλίου, της οποίας προεδρεύει ο Δήμαρχος, και έχει 4 μέλη από την συμπολίτευση και 2 μέλη από την αντιπολίτευση.

Έτσι τακτικά μέλη από την πλευρά της συμπολίτευσης θα είναι οι: Τριφωνίδου Μαρία, Σιακήρ Χουσεΐν Μουσταφά, Αβραμίδης Χρήστος και Καραγκιόζ Μουσταφά.

Αναπληρωματικοί είναι οι Κοτσάκης Δημήτριος, Μπαξεβάνης Ματθαίος, Δόνγκας Γεώργιος και Τοπάλ Μεμέτ Αλή.

Από την πλευρά της συμπολίτευσης τακτικά μέλη εκλέχτηκαν οι Ντίνος Χαριτόπουλος και Μιχάλης Βασιλειάδης, ενώ αναπληρωματικοί είναι οι Κυριαζίδης Ιωάννης και Μοσχάκης Δημήτριος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.