Ντινος Χαριτοπουλος: «Σημερα εγκαινιαζουμε μια νεα  πορεια για την αναπτυξη του τοπου μας!»

Μαζική προσέλευση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Επανεκκίνησης» στις Σάπες

Σε πανηγυρικό κλίμα και με στόχο τη νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Επανεκκίνησης στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών» στις Σάπες, το βράδυ της Τετάρτης.

Η μαζική προσέλευση υποψηφίων, φίλων και μελών της παράταξης σηματοδοτεί την έναρξη της νικηφόρας πορείας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.  «Σήμερα δεν εγκαινιάζουμε απλώς ένα εκλογικό κέντρο. Σήμερα, δεν εγκαινιάζουμε την έναρξη μίας προεκλογικής εκστρατείας. Σήμερα εγκαινιάζουμε μία νέα πορεία για την ανάπτυξη και  την πρόοδο του τόπου», ήταν το μήνυμα του υπ. Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνου Χαριτόπουλου.

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της τετραετίας που ολοκληρώνεται ο κ. Χαριτόπουλος επεσήμανε πως πριν 4 χρόνια ξεκίνησε η «Επανεκκίνηση» στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, με σχέδιο, όραμα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

• Οργανώθηκαν οι υπηρεσίες του Δήμου.

• Εξασφαλίστηκαν προγράμματα και χρηματοδοτήσεις

• Δημοπρατήθηκαν σημαντικά έργα άνω 15 εκατομμυρίων ευρώ στην ύδρευση, την αποχέτευση, στην αντιπλημμυρική θωράκιση

• Στον εξοπλισμό

• Στις κτιριακές υποδομές και πολλά άλλα,

Περαιτέρω διπλασιάστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου σε σχέση με τις προηγούμενες δημοτικές περιόδους και τετραπλασιάστηκε ο αριθμός των μελετών. «Έγιναν πολλά. Συνεχίζουμε δυνατά-μπροστά. Γιατί διαθέτουμε αγάπη για τον τόπο, όρεξη για δουλειά, πείρα, γνώση αποτελεσματικότητα», είπε ακόμα ο κ. Χαριτόπουλος. 

«Ο Δήμος των έργων, δίπλα στο δημότη και στα δύσκολα»» κατέληξε ο υπ. Δήμαρχος δίνοντας το στίγμα της βεβαιότητας για μία μεγάλη νίκη στις επερχόμενες εκλογές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.