Ντινος Χαριτοπουλος: Οι πολιτες εχουν μνημη και κριση θυμουνται ποιοι σταθηκαν διπλα τους

Άλλους έξι οικισμούς επισκέφθηκε ο επικεφαλής της «Επανεκκίνησης»

«Οι εποχές που κοιτούσαμε πίσω τελείωσαν πια. Σήμερα κοιτάμε μόνο μπροστά. Φτιάχνουμε έναν Δήμο πρότυπο και αξιοζήλευτο και οι δημότες θα το νιώσουν στην καθημερινότητά τους» δήλωσε ο υπ. Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών κατά τη διάρκεια περιοδείας της ομάδας των υποψηφίων συμβούλων της «Επανεκκίνησης» στους οικισμούς της Πελαγίας, Εργάνης, Νέας Πέτρας, Μιράνων, Βέννας και Σαλμώνης, το βράδυ της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου 2023.

Η στήριξη των αγροτών που θα μειώσει το κόστος παραγωγής του πρωτογενή τομέα, η κατασκευή νέων υποδομών, οι αντικαταστάσεις πεπαλαιωμένων δικτύων ύδρευσης, η υποστήριξη των ηλικιωμένων συμπολιτών μας μέσα από προνοιακές δράσεις, οι ευκαιρίες στη νέα γενιά θα είναι στην προτεραιότητα του Δήμου τα επόμενα 5 χρόνια.

«Έχουμε γνώση και εμπειρία, έχουμε σχέδιο και πρόγραμμα το οποίο υλοποιούμε χωρίς παρεκκλίσεις. Σε λίγο θα δουν όλοι έργα που δεν έχουν ξαναγίνει στο Δήμο. Οι δύσκολες μέρες είναι πια παρελθόν. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε το επόμενο άλμα και όχι απλώς βήμα»,  δήλωσε ο κ. Χαριτόπουλος εν μέσω χειροκροτημάτων.

«Οι πολίτες μας έχουν και μνήμη και κρίση. Θυμούνται ποιοι στάθηκαν δίπλα τους και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα» κατέληξε ο κ. Χαριτόπουλος.

Επίσκεψη Ντίνου Χαριτόπουλου στη Λαϊκή αγορά Σαπών

Ακολούθησε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου επίσκεψη του κ. Χαριτόπουλου μαζί με υποψηφίους της «Επανεκκίνησης» στην λαϊκή αγορά των Σαπών.

Ο Δήμαρχος κατά την επίσκεψη του μίλησε με παραγωγούς και μικροπωλητές καθώς και με τους πολίτες που επιλέγουν την τοπική αγορά για τις αγορές τους.  Η λαϊκή αγορά έχει μεγάλη παράδοση και σημασία για την τοπική οικονομία και στόχος της επόμενης θητείας είναι η περαιτέρω στήριξη των επαγγελματιών και παραγωγών που δραστηριοποιούνται σε αυτή, επεσήμανε ο κ. Χαριτόπουλος. «Το κάνουμε πράξη μέσα από τη στήριξη των αγροτών που θα μειώσει το κόστος παραγωγής του πρωτογενή τομέα, την κατασκευή νέων υποδομών και τη διευκόλυνση των καταναλωτών», ανέφερε ο χαρακτηριστικά.  

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης του επικεφαλής και των υποψηφίων της «Επανεκκίνησης στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών» μοιράστηκαν φυλλάδια με το πρόγραμμα της επόμενης θητείας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.