Νεο προεδρειο για την ΠΕΔ ΑΜΘ

Πρόεδρος ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης, Αντιπρόεδρος ο Θεόδωρος Αθανασιάδης

Ομόφωνα εκλέχτηκε το νέο Προεδρείο της ΠΕΔ ΑΜΘ, καθώς και τα δύο μέλη της εκτελεστικής επιτροπής, στην συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.

Η συνεδρίαση συγκλήθηκε από τον πλειοψηφών σε σταυρούς στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ ΑΜΘ κ. Απόστολο Δαβή, για να εκλέξει τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα του ΔΣ, καθώς και τα δύο μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΔ.

Πρόεδρος εκλέχτηκε ο κ. Σάββας Μιχαηλίδης, Δήμαρχος Νέστου, Αντιπρόεδρος ο κ. Θεόδωρος Αθανασιάδης, δήμαρχος Προσοτσάνης και Γραμματέας ο κ. Θωμάς Μιχογλου, δήμαρχος Τοπείρου.

Μέλη της Ε.Ε. εκλέχτηκαν ο κ. Απόστολος Δαβής, Πρόεδρος ΔΣ Σουφλίου και ο κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μαρωνείας Σαπών.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που στην ηγεσία της ΠΕΔ εκλέγεται Δήμαρχος εκτός των 6 «μεγάλων» δήμων της Περιφέρειας (είχαν εκλεγεί ο Κωστής Σιμιτσής από την Καβάλα το 2011, ο Βαγγέλης Λαμπάκης από την Αλεξανδρούπολη το 2014 και ο Βασίλης Μαυρίδης από την Ορεστιάδα το 2019), ενώ υπάρχει και η αρνητική παράδοση ότι και οι τρεις Δήμαρχοι που θήτευσαν ως πρόεδροι ΠΕΔ, έχασαν τις εκλογικές αναμετρήσεις στο τέλος της θητείας τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.