Νεες κατηγοριες απο την «Κομοτηνη Δυνατα» προς τη διοικουσα παραταξη

«Η “Κοινωνία Πολιτών” και ο κ. Γκαράνης παραβιάζουν και παρακολουθούν προσωπικά δεδομένα των δημοτών;»

Από την τελευταία ερώτηση που απεύθυνε η Κοινωνία Πολιτών πιάνει το νήμα και συνεχίζει η Κομοτηνή Δυνατά την αντιπαράθεση για τα χρέη της ΔΕΥΑΚ. «Πόσοι και ποιοι από τους υποψήφιους και τις υποψήφιες Δημοτικούς Συμβούλους που έχει συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του χρωστάν χιλιάδες ευρώ στη ΔΕΥΑΚ;» ήταν η ερώτηση της Κοινωνίας Πολιτών με την Κομοτηνή Δυνατά να βλέπει σε αυτή προσπάθεια δυσφήμισης, αφήνοντας υπόνοιες για διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Η Κομοτηνή Δυνατά απευθύνει σειρά ερωτημάτων προς τον κ. Γκαράνη και την «Κοινωνία Πολιτών» καλώντας τους να απαντήσουμε με σαφήνεια.

Ακολουθεί αναλυτικά η απάντηση:

Με «ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ» διαβάσαμε το από 20-9-2023 Δελτίο Τύπου της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» το οποίο υποτίθεται πως προοριζόταν για να απαντήσει στα χρέη της ΔΕΥΑΚ. Πέραν των αοριστιών και της επαναλαμβανόμενης χρήσης «στοιχείων» τα οποία ουδέποτε έχουν δημοσιευτεί επίσημα, ως αρμόζει σε ένα Ν.Π.Ι.Δ, ειδικού σκοπού..

ΣΟΚ πράγματι προκαλεί η ερώτηση που απευθύνεται ο κος Γκαράνης στον επικεφαλής της παράταξης μας Αντώνη Γραβάνη και η οποία συγκεκριμένα αναφέρει:  « Ρωτάμε, λοιπόν, τον κ. Γραβάνη: Πόσοι και ποιοι από τους υποψήφιους και τις υποψήφιες Δημοτικούς Συμβούλους που έχει συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του χρωστάν χιλιάδες ευρώ στη ΔΕΥΑΚ;»

Στην επαίσχυντη αυτή «ερώτηση» ανταπαντούμε :  

Τι γνωρίζει ο κος Γκαράνης και η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ;;

ΠΟΙΟΙ;;, ΠΟΣΟΙ;; και ΠΩΣ;; έχουν πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα και στα ψηφιακά δεδομένα της ΔΕΥΑΚ τα οποία αφορούν την εμπιστευτικότητα και προσωπικά δεδομένα των Δημοτών της Πόλης Μας;;;

ΠΟΙΟΙ;; και ΠΟΣΟΙ;; έχουν γνώση και, χωρίς δικαίωμα, πρόσβαση στον λογαριασμό του εκάστοτε Δημότη Μας, εγκληματώντας και παραβιάζοντας ευθαρσώς τις διατάξεις του  ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ και συγκεκριμένα των άρθρων  370 Β – 370 Γ ΠΚ, τα οποία προβλέπουν ποινές φυλακίσεως για την παραβίαση της αθέμιτης αποκάλυψης σε τρίτο ή σε οποιονδήποτε, απορρήτων επιχείρησης δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα.

ΠΟΙΟΙ;; και ΠΟΣΟΙ;;, παράνομα γνωρίζουν τις οικονομικές υποχρεώσεις των Δημοτών της Πόλης μας και εκμεταλλεύονται τη γνώση αυτή προς ίδια και αλλότρια εκμετάλλευση. 

Η παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» μήπως τελικά τείνει να καταντήσει σε «BIG BROTHER των ΠΟΛΙΤΩΝ»;;  

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου Δικαιώματός Μας,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ στα παραπάνω ερωτήματα με σαφήνεια.

Άλλως, να σταματήσετε τη διάδοση θλιβερών συκοφαντιών καθώς και την συστηματική και ποινικά κολάσιμη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των Πολιτών της Πόλης Μας, με μοναδικό σκοπό σας «να μαζέψετε τα αμάζευτα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.