Μηνυμα του Δημαρχου Μαρωνειας-Σαπων για την ημερα της Καθαρας Δευτερας

«Σας περιμένουμε όλους να ενωθούμε και να γιορτάσουμε αυτήν την ξεχωριστή μέρα»

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών ετοιμάζεται να υποδεχτεί με χαρά και ενθουσιασμό την ημέρα της Καθαράς  Δευτέρας  την 18η Μαρτίου 2024.

Όπως επισημαίνει σε μήνυμά του ο Δήμαρχος κ. Απόστολος Ιωάννου, «η Καθαρά Δευτέρα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για την κοινωνία μας καθώς αποτελεί την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Μιας χρονικής στιγμής που μας παρακινεί να αφοσιωθούμε  στην πνευματική μας ανέλιξη, σε κάθε μορφή εσωτερικής αναζήτησης, φιλανθρωπίας και αλληλοσεβασμού.

Η ημέρα αυτή αποτελεί απτό παράδειγμα της πολιτιστικής μας ποικιλομορφίας καθώς και του πλούτου που κληροδοτήσαμε από τους προγόνους μας, στοιχεία που μας εμπνέουν και μας κινητοποιούν για να κρατούμε ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας».

Σε αυτό το πνεύμα, ο κ. Ιωάννου καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την Καθαρά Δευτέρα στον Δήμο, σεβόμενοι τις παραδόσεις και δίνοντας έμφαση στην ενότητα και την αλληλεγγύη.

«Σας περιμένουμε όλους να ενωθούμε και να γιορτάσουμε αυτήν την ξεχωριστή μέρα με χαρά και αισιοδοξία. Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή!» επισημαίνει ο Δήμαρχος κλείνοντας το μήνυμά του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.