Ιμαμ Τζανερ: Η νεα γενια θα μας οδηγησει στο μελλον του Δημου Ιασμου

Με νέους από το Κοπτερό συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου

Με νέους από τον οικισμό του Κοπτερού που βρέθηκαν τη Δευτέρα στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΜΑΖΙ, στον Ίασμο, συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος δέχτηκε με συγκίνηση  τις ευχές των νέων συνδημοτών του που προέρχονται μάλιστα  από τον τόπο της καταγωγής του και στηρίζουν την προσπάθειά του δυναμικά.

Ο ίδιος μίλησε μαζί τους αλλά κυρίως τους άκουσε.

«Στο νέο Δήμο ,Ιάσμου επενδύουμε στο μέλλον. Η νέα γενιά είναι η δύναμή μας .Αυτή μας οδηγεί στο μέλλον. Τα αιτήματά τους θα είναι για μας εντολές» σχολίασε για τη συνάντηση για να προσθέσει: «ο Δήμος Ιάσμου θα φτιαχτεί ξανά με υγιή και στέρεα υλικά. Μαζί με τη νέα γενιά θα ανοίξουμε δρόμους. Θα φτιάξουμε νέες υποδομές. Το νέο κλειστό Γυμναστήριο και το νέο Κολυμβητήριο που σχεδιάζουμε, τα γήπεδα, τα σχολεία αποτελούν επενδύσεις που έχουμε χρέος να κάνουμε».

«Ευχαριστώ τους νέους μας για την στήριξή τους. Τιμούν την ομάδα και τη συλλογική μας προσπάθεια. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και αυτό είναι για μας τεράστια δύναμη!» κατέληξε  ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.