Για την πολιτιστικη αναδειξη της περιοχης συζητησαν Α. Ιωαννου και Μ. Ταπατζας

Σχεδιάζεται η διοργάνωση κοινών δράσεων

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ροδόπης κ. Μανώλη Ταπατζά, χθες Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 στο Δημοτικό Κατάστημα Σαπών, παρουσία Αντιδημάρχων, Εντεταλμένων Συμβούλων και στελεχών των υπηρεσιών των δύο Φορέων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα με κεντρικό άξονα την προετοιμασία για τη διοργάνωση των πολιτιστικών δράσεων που θα υλοποιηθούν την τρέχουσα περίοδο, μέσα από τη συνεργασία του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Σκοπός των δράσεων και εκδηλώσεων είναι να αναδειχθεί ο Δήμος ως κοιτίδα πολιτισμού στην περιοχή, με τις προσπάθειες να επικεντρώνονται στην προώθηση του τοπικού πολιτισμού και του τουριστικού προϊόντος, προσδίδοντας έτσι έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στον τόπο.

Μέσα από τις εξειδικευμένες εκδηλώσεις, ο στόχος είναι να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες, τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από εξωτερικούς προορισμούς. Η προβολή των τοπικών παραδόσεων, της τέχνης και της πολιτιστικής κληρονομιάς θα αποτελέσει κεντρικό στοιχείο, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την πλούσια πολιτιστική παράδοση του Δήμου.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Δήμος επιδιώκει όχι μόνο την προώθηση του τουρισμού, αλλά και τη διατήρηση και ενίσχυση της ταυτότητάς του ως πολιτιστικού κέντρου στην περιοχή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.