Εξορμηση υποψηφιων της Λαικης Συσπειρωσης σε δημο και Περιφερεια στην αγορα της Κομοτηνης

Να το «πάρουμε αλλιώς» κάλεσε τον λαό της Κομοτηνής ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Λεβέντης

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στην κεντρική αγορά και στην Δημοτική Αγορά της Κομοτηνής βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιάννης Λεβέντης, μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Νίκο Βαργεμίδη, Τάσο Γκλαβάνη, Γιώργο Δομβρίδη και Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο. Στην περιοδεία συμμετείχαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΠΕ Ροδόπης με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Εμπρού Γιουσούφ, Αμαλία Κασαπαντωνίου, Γιάννης Κυριακίδης, Θεόδωρος Πάλλης, Κατερίνα Ταξοπούλου.

Στη συζήτηση με τους επαγγελματίες αλλά και με εργαζόμενους αναδείχθηκαν τα οξυμένα προβλήματα της ακρίβειας, αλλά και της αναδουλειάς αφού από τα μισά του μήνα έχει εξανεμιστεί το εισόδημα των λαϊκών οικογενειών. Ταυτόχρονα, εκδηλώθηκε ανησυχία για το αν είναι ασφαλής ο λαός της περιοχής μπροστά σε καταστροφές, όπως φωτιές και πλημμύρες, με ένα κράτος και περιφερειακές/δημοτικές αρχές που δεν μπορούν να εγγυηθούν την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού.

Ο Γιάννης Λεβέντης κάλεσε τους επαγγελματίες και το λαό της Κομοτηνής να βάλουν φρένο με την ψήφο τους στις 8 Οκτώβρη στο «πάμε κι όπου βγει», που αποβαίνει καταστροφικό για τις ζωές μας και να το «πάρουμε αλλιώς», στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», τους υποψηφίους της στον Δήμο και στην Περιφέρεια που είναι γνωστοί για την πρωτοπόρα αγωνιστική τους δράση.

Ενώ, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε καφέ της πόλης, με ομιλητή τον Γιάννη Λεβέντη, ο οποίος αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν  τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λαϊκές οικογένειες του Δήμου, την ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής, αλλά και την σύμπλευση των υπόλοιπων παρατάξεων. Ιδιαίτερη σημασία είχε και η αναφορά στον ρόλο των εκλεγμένων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα συμβούλια, ως αυτιά, μάτια και φωνή του λαού μας, καθώς προβάλλουν λαϊκά αιτήματα μέσα από πλήθος παρεμβάσεων και παράλληλα αποκαλύπτουν τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς των τοπικών αρχών και τις συνέπειες που αυτές έχουν στις ζωές μας.  Παράλληλα, παρεμβάσεις έγιναν και από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τις τεράστιες ελλείψεις σε σχολικές εγκαταστάσεις, αλλά και στην συντήρηση των σχολικών μονάδων που ήρθαν αντιμέτωποι γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής για άλλη μια χρονιά κατά το άνοιγμα των σχολείων, για ζητήματα της αντιπλημμυρικής προστασίας, για την ασφάλεια των μετακινήσεων από και προς τους οικισμούς του Δήμου, τις ελλείψεις προσωπικού σε υπηρεσίες που επιβαρύνουν το προσωπικό λόγω της εντατικοποίησης αλλά και την παρεχόμενη ποιότητά τους προς τους δημότες.

Με μαχητικό πνεύμα οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν τη διάθεσή τους για ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμο και περιφέρεια, ώστε να αποτελέσει με μεγαλύτερη εκπροσώπηση αλλά και αποτελεσματικότητα την πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι σε κεντρικό κράτος και τις τοπικές αρχές για την ικανοποίηση των αναγκών του λαού της περιοχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.