«Επανεκκινηση»: Η παραλιακη ζωνη μοχλος αναπτυξης του δημου

Παλμός νίκης στις περιοδείας Χαριτόπουλου σε Ίμερο, Προσκυνητές και Μαρώνεια

Με ζεστό χειροκρότημα και ευχές για Νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των οικισμών Ιμέρου, Προσκυνητών και Μαρώνειας τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο κ. Ντίνο Χαριτόπουλο, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου αναγνωρίζοντας το έργο και τις πρωτοβουλίες ανάδειξης της παράλιας ζώνης του Δήμου. Με τη Μαρώνεια να έχει αναδειχθεί πλέον  ιστορική πρωτεύουσα του Δήμου με τεράστια ιστορία.

Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους του συνδυασμού, ο επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών» συνομίλησε σε πλατείες και καφενεία με τους πολίτες οι οποίοι του ζήτησαν να συνεχίσει το έργο του για να αλλάξει τον Δήμο.

Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους Δημότες, μίλησε εκτενώς για τα έργα ύδρευσης που υλοποίησε η Δημοτική Αρχή επιλύοντας το χρόνιο πρόβλημα υδροδότησης που ταλάνιζε τους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου. «Είμαστε η παράταξη των έργων, το αποδείξαμε λύνοντας οριστικά το σοβαρό πρόβλημα της υδροδότησης των παραλιακών οικισμών, με μία σειρά σημαντικών παρεμβάσεων όπως η ανόρυξη νέων γεωτρήσεων και η εγκατάσταση δεξαμενών», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος.

«Εκεί που οι άλλοι μεμψιμοιρούν εμείς εργαζόμαστε, εκεί που οι άλλοι ρίχνουν λάσπη, εμείς σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα χωρίς να χάνουμε χρόνο». Στόχος της επόμενης τετραετίας είναι η εφαρμογή ενός σοβαρού προγράμματος τουριστικής ανάπτυξης, ανάδειξης και προβολής στην Ελλάδα και το εξωτερικό των μοναδικών ιστορικών μνημείων αλλά και του φυσικού κάλλους που διαθέτει ο Δήμος. H παράλια ζώνη του Δήμου μοχλός ανάπτυξης του Δήμου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαριτόπουλος, τονίζοντας ότι θα δοθεί ιδιαίτερα έμφαση στην παραλιακή ζώνη του Δήμου μας. «Προχωράμε μπροστά έχοντας εσάς στο πλευρό μας, έχουμε σχέδιο και το υλοποιούμε» τόνισε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.