«Επανεκκινηση» για τον Δημο Μαρωνειας-Σαπων: Με νεους του τοπου συναντηθηκε ο Ντινος Χαριτοπουλος

«Εσείς θα καθορίσετε το αποτέλεσμα» ήταν το μήνυμα του υπ. Δημάρχου

«Αφού βλέπω εδώ τόσους νέους ανθρώπους οι εκλογές κρίθηκαν. Εσείς θα καθορίσετε το αποτέλεσμα», ήταν το μήνυμα του Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση» για το Δήμο Μαρώνειας-Σαπών κ. Ντίνου Χαριτόπουλου, στη συνάντηση του με τους νέους του τόπου, μέσα στο κατάμεστο εκλογικό κέντρο στις Σάπες, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο υπ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τους νέους για την παρουσία τους και τους κάλεσε να έχουν ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στα κοινά του τόπου, για «να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον μας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στην ομιλία του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους νέους για τη συνδρομή τους στο έργο της κατάσβεσης των πυρκαγιών που έπληξαν πρόσφατα την περιοχή μας. «Στα πρόσωπά σας που αποπνέουν ήθος, γνώση, αφοσίωση και εργατικότητα βλέπω τους μελλοντικούς ηγέτες του τόπου μας και νιώθω υπερηφάνεια και ασφάλεια, όπως ακριβώς ένιωσα όταν αντίκρισα τους περισσότερους από εσάς πάνω στα μέτωπα της φωτιάς, να παλεύετε με τις φλόγες για να προστατέψετε τον τόπο σας», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη ο κ. Χαριτόπουλος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της τετραετίας που ολοκληρώνεται με έργα παντού: στις υποδομές, την ύδρευση, την αποχέτευση, τα σχολεία, τον πρωτογενή τομέα, την πολιτική προστασία, τον τουρισμό, το περιβάλλον, με έναν Δήμο που στηρίζει την παιδεία και τον αθλητισμό, που επενδύει στη νέα γενιά. «Ο Δήμος των έργων, δίπλα στο δημότη και στα δύσκολα» κατέληξε δίνοντας το στίγμα της βεβαιότητας για μία μεγάλη νίκη στις επερχόμενες εκλογές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.