Εντυπωσιακη συγκεντρωση της παραταξης ΜΑΖΙ στο Κοπτερο

«Στις 8 Οκτωβρίου θα γυρίσουμε σελίδα και ξανακάνουμε το Δήμο μας περήφανο» είπε ο Ιμάμ Τζανέρ

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός στην γενέτειρά του το Κοπτερό ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ μαζί με τους υποψηφίους συμβούλους της παράταξης «ΜΑΖΙ» το βράδυ της Πέμπτης.

«Είμαι πολύ συγκινημένος σήμερα γιατί ξεκινάω τις ομιλίες μου στους οικισμούς του Δήμου από το χωριό μου. Από εδώ που έκανα τα πρώτα μου βήματα, που έκανα τα πρώτα μου παιχνίδια, που πήγα σχολείο.

Από εδώ ξεκινάω το δρόμο που θα καταλήξει στη νίκη στις 8 Οκτωβρίου .Στη νίκη που θα φέρει το Δήμο μας εκεί που του αξίζει. Εκεί που την εξουσία έχει η ομάδα και όχι ο ένας.

Στις 8 Οκτωβρίου ΜΑΖΙ θα γυρίσουμε σελίδα και ξανακάνουμε το Δήμο μας περήφανο Θα κάνουμε το Δήμο μας νικητή!» ανάφερε συγκινημένος ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου.

Ο ίδιος τόνισε κατηγορηματικά ότι οι σκοτεινές μέρες στο Δήμο θα αποτελέσουν παρελθόν προσθέτοντας ότι είναι δέσμευσή του η απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν το Δήμο στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Στη συνέχεια απαρίθμησε τις βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: καθαρό και ποιοτικό νερό σε κάθε σπίτι, στήριξη των ευάλωτων οικογενειών και κυρίως των ηλικιωμένων μέσα από την ενίσχυση των προνοιακών δράσεων, την δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων για την μείωση του κόστους ρεύματος στο Δήμο με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν να κατευθύνονται σε έργα που ο τόπος έχει ανάγκη, πολλαπλών επιπέδων στήριξη του πρωτογενούς τομέα, έργα αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας, σύγχρονες δημοτικές υπηρεσίες.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη νέα γενιά αναφέροντας ότι στο Δήμο θα δρομολογηθεί η κατασκευή κλειστών  γυμναστηρίου και κολυμβητηρίου επισημαίνοντας ότι «κάθε της ανάγκη θα είναι για μας εντολή ενέργειας».

«Σωτήρες του Δήμου είστε μόνο εσείς» κατέληξε καταχειροκροτούμενος ο κ Ιμάμ Τζανέρ καλώντας τους συνδημότες του να περιφρουρήσουν την αλλαγή στο Δήμο μέχρι και την τελευταία ψήφο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.